Rotweilert szeretnék, hogyan tudom idomitani? Netes leírás vagy videók?
sosem értettem hogy egy kutyanak hogy lehet ellmagyarázni mit csináljon : hozza vissza a botot meg ilyenek , a pacsira moind magatol rajött az eddigi kutyaim közül de tovabb tanácstalan vagyok.
ja és a rottinal az agresszió elkerülése miatt fontos a nevelés
Igazából amíg azt hiszed, h a kutyákat idomítják, addig tényleg jobb, ha felkeresel egy jó kutyasulit, mint h itt mi bármit is mondjunk.
Pl. a cirkuszban szoktak idomítani, a kutyákat nevelni szoktuk + tanítani.
A szoicalizációtól nem lesz jobb házörző, csak baromira veszélyes lesz. Képzeld el, amikor oltatni kell, akkor l kell szedálni mindig, mert nem engedi magához a dokit.
A ortink anno tökéletesen lett mind emberrel, mint állattal szocializálva. Imádott mindenkit, míg az meg nem próbált a mi engedélyünk nélkül bejönni a kapun, vagy csak erre irányuló cselekedetet véghezvinni.
Ha egy kutyasuliban szerinted csak idomáítják az állatokat, akkor igen nagy zavar van nálad.
Nem tanácsos első kutyatartónak és azon felül másodiknak sem aki előtte kicsi méretű és más típusú kutyát tartott.
Határozott ember kell hozzá nem puhány.
A roti két éves korára érik be. Utána a fagyi könnyen visszanyalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!