Van 1 8 hetes német juhász kölyköm . A tápját milyen vizel kell felöntenem hogy puhuljon langyos vagy hideg?
Figyelt kérdés
azért kérdezem mert hasmenése van és mostnem tudom hogy a langyos viztől vagy az új tàptol.2013. márc. 11. 08:35
1/8 anonim válasza:
az új táptól.
tápot váltani mindig úgy kell, hogy fokozatosan, néhány nap alatt térjen át a régiről az újra. először csak egy keveset kell bekeverni a régihez, majd egyre többet, míg teljesen át nem tért az újra.
2/8 anonim válasza:
8 hetesnek már nem kell teljesen pépesre áztatni a tápot. Van annak a kutyának rendesen foga.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi igen tudom de egyenlőre nem sikerült beszerezni . 2 es elé raktam szàrazon de csak beleszagolt a kutya nem hülye meg különben nagy kutyànak se szokàs csont szàrazan adni a kajàt én ugy halottam
2013. márc. 11. 09:29
4/8 anonim válasza:
Épp ezért, mivel "nem hülye", úgy manipulál téged ahogy akar. Ha éhes lesz, megeszi szárazon is. Majd iszik rá utána vizet. Öreg kutyáknak szokták beáztatni, akiknek már nincsen foguk.
5/8 anonim válasza:
én is teszek rá vizet de nem hagyom megázni. Amikor kapja rögtön teszek rá langyos vizet és a megfelelő vízmennyiséggel eszi meg a kaját, hogy ne a a gyomrából szívja fel a nedvességet. Régebben én is szárazon adtam de utána rengeteget ivott jól megdagadt a táp szóval ez így nekem biztos...És a kutya sem issza ki utána a dunát :-) Nálam a kölykök és a fenlőttek is így kapják!
6/8 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az 5-s válaszoló írja. minden korú kutyának így ajánlatos a táp etetése.
7/8 Mhalis válasza:
Én is öntök rá vizet, úgy adom neki. Ahogy már mondták, így nem a gyomrában fog hirtelen felduzzadni a táplálék, és nem terheli meg annyira. A gyomorcsavarodás elkerülése érdekében érdemes így adni. Viszont a hasmenése a tápváltástól van.
8/8 zsuzsabazsa válasza:
Jól írta az előző. Nem a gyomrában dagad meg a táp, ha előtte beáztatjuk vízben vagy húsleveskockából levest csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!