Magyarországon lehet valahol ezüst labradort venni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 13:56
3/10 anonim válasza:
úgy tudom a labradoroknál 3 elfogadható színárnyalat létezik a fekete a zsemle illetve a barna. Van az úgynevezett ezüst de a tenyésztőknél ez a szőrtípus nem kívánt szóval tudatosan nem tenyésztik. Körülnézhetsz hátha akad egy tenyésztőnél ilyen "hibás" kölyök lehet hogy szerencséd lesz.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 9. 14:31
6/10 anonim válasza:
Hát nem csoda hogy nem elfogadott.... Megnéztem a linket és valami borzalom hogy milyen csúnya fejű,típustalan kutyák vannak azon az oldalon. :S Miért nem elég 3 szín? Aki ilyet akar az vegyen inkább Weimari vizslát.
7/10 anonim válasza:
Ezek nem labradorok ha nem labi Weimari keverékek. A ezüst vagy másnéven kék labik nem elfogadottak egy génmutáció eredményeként jöhet ilyen szín létre, de mivel nagyon gyakran ez betegségekkel is együtt jár ezért nem elfogadott szín.
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 11. 19:00
9/10 anonim válasza:
ezüst labrador...
a labradornál 3 elfogadott szín van (fekete, barna, sárga) és kész!!!
ez a ezüst -meg mit tudom én milyen szín- az emberek újabb "okos" tanulmánya...
10/10 anonim válasza:
* akarom mondani: találmánya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!