Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Somogyban hol van ilyen?

Somogyban hol van ilyen?

Figyelt kérdés

ahol kiképezve, ivartalanítva adják el a kutyákat?

hoztunk el egy 6 éves német juhászt asszem keszthelyről ki volt képezve őrzésre, 6 éves volt, és 15.000-ért hoztuk el. de sztem nem menhely volt. hol van ilyen? már nem emlékszem annyira mert apám hozta el, én csak mentem vele, és akkor még kicsi voltam. de mivel jó tapasztalataim voltak azzal a kutyával most is onnan szeretnék hozni.

2013. márc. 9. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ott kezdődik, hogy egy jó németjuhász minimum 100.000 "nyersen". Egy kutya kiképzése alaphangon is sokszázezer forint, néha milliókban mérhető. Akik vállalnak olyat, hogy kiképzik a kutyát és visszaadják a gazdinak "készen", azok általában csak a pénzt nyúlják le és tisztában vannak vele, hogy az a kutya velük szépen fog dolgozni de a gazdájával valószínűleg nem. Ha reálisan belegondolsz, értelmes ember nem ad néhány tízezerért egy olyan kutyát, amiben hosszú évek fáradtságos munkája van. Szóval vegyél egy kölyköt 100e-ért, szánj rá két évet és még pár százezret és járj vele kutyaiskolába! Így lesz egy jó kutyád, aki szépen dolgozik veled.
2013. márc. 9. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Sehol.
2013. márc. 9. 18:46
 3/3 Mátyás97 ***** válasza:
A kiképzett kutyákkal csak az a baj hogy neked nem fog engedelmeskedni, mivel számára nem te leszel a falkavezér. Szerintem fogadj örökbe egy kiskutyát egy menhelyről, INGYEN,+ még nem kell chip-eltetni, és nem kell fizetned eb-adót. És őt úgy neveled, ahogy te azt akarod, akármire!
2013. márc. 10. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!