Mit tegyek ha ugat a kutyám?
Figyelt kérdés
Van egy 1 és fél éves Labrador kanocskám, aki esténként sokat ugat már a szomszéd is feljelentett minket na tárgyalás lezajlott de megint megtette..:( De csak ő! A többi szomszéd nem szól... Anya azt mondta nem normális de én azért féltem a kutyim..:( Mit tegyek, hogy ne ugasson??2013. márc. 7. 21:23
1/10 anonim válasza:
jó sokat kellene azzal a fölös energiával bővelkedő kanocskával foglalkozni. jó sok séta, sport, agymunka! plusz megtanítani letiltani erről a viselkedésről.
2/10 anonim válasza:
Vidd el délután sétálni, futtasd meg, játssz vele! El fog fáradni, és este aludni fog mint a bunda :)
3/10 anonim válasza:
ugyan ilyen az én szomszédom is...
az én kutyám(4 éves szuka Labrador) csak őt ugatja meg senki mást, de mi nem foglalkozunk vele mert a tag minden nap részeg, cukkolja szerencsétlent és a kutyám fél tőle
4/10 A kérdező kommentje:
De hiszen én minden nap foglalkozom vele ha suliból hazaérek játszok vele esténként bejön adok neki vacsorát de arra hátrafelé a kert hátsó felére ugat..nem tudjuk miért többször megnéztem, nincs ott semmi.. ma már rászóltam és abbahagyta..
2013. márc. 7. 21:32
5/10 anonim válasza:
Ennyit foglalkozol vele amit leírtál, mert ez kb. SEMMI.
6/10 anonim válasza:
A kutya azért van, hogy ugatással jelezze, hogy ő bizony megvédi a gazdáit és a portát. Van akinek meg az az egyik kedvenc szórakozása, hogy feljelentget emiatt.
7/10 anonim válasza:
És mennyit sétálsz vele? Mennyit gyakorolsz vele, mennyit tanítod, mennyit viszed más kutyák közé? És az esetleg nem jutott még eszetekbe, hogy estére beengedjétek? Mivel a labik totál ember centrikus kutyák, nem elég nekik napi 3-4 óra a gazdával (de gondolom nálatok még ennyi sem jut ki szegénynek).
8/10 anonim válasza:
ma 08:40
igen, az teljesen normális ha valamit észlel azt jelzi. csakhogy a jó gazda kutyája amikor rászól a kutyára az abbahagyja mert megérti hogy nem kell ugatnia tovább. a gazdi szerint nincsen veszély. érdekes a szomszéd kutyájának be nem áll a szája mert azzal sem foglalkoznak. az enyém már nem is válaszol erre, csönben elvan. ha idegen jön hozzánk akkor szokott morogva ugatni de amint rászólok szintén abbahagyja. érdekes.
9/10 A kérdező kommentje:
Igenis foglalkozunk vele be nem engedhetem mert mindig bajt okoz, kinn van háza ott alszik esténként..
2013. márc. 9. 18:40
10/10 anonim válasza:
Mit takar a foglalkozás? Mennyit sétál hetente? Milyen gondot okoz bent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!