Mik a tapasztalatok a menhelyi örökbefogadott kutyákkal?
aki örökbefogadott kutyát menhelyről mik voltak a tapasztalatai?
ha én örökbe fogadok 1 éven felülit nem fog elszökni kiugrani a kerítésen? mert nekem csak az az egy kutyám lenne, megszokta hogy más kutyákkal van körülvéve és itt ezért unatkozna?
Tényleg drága egy kutya, még egy felnőtt is. A felnőtt táp nagyobb kiszerelésben 15 000ft. Ha véletlenül megbetegszik, esetleg műteni kell 20 000ft. Ki tudnád ezt gazdálkodni ha az oltás programra nincs pénzed?
Egy kicsit úgy tűnik mintha leminősítenéd a "hibás" menhelyi kutyákat...az enyém is egészséges csak furcsán veszi a levegőt. De ezen kívül semmi baja ez sem nagyon észrevehető. És az évi egy oltáshoz jön még a bolha, kullancs elleni alsó hangon 4000ft van olyan amelyikeből nagyobb termetűnek 2 is kell minden évben.
A vezényszavakat általában nem tudják, nagyon ritka olyan kutyust kifogni ami mindent tud. De ez most komolyan miért olyan fontos? Totál kész, egészséges kutyát nem kapsz sehol...
Milyen jó, hogy minden betegségre, sőt, balesetre is van megelőző oltás! Ezt majd mondd el az állatorvosnak is, mert nem biztos, hogy tudja!
Annak a kutyának jobb helyen lenne a menhelyen, mint nálad. Ha ez előadod nekik, szerintem kutyát sem kapsz, aztán majd jöhetsz felháborodni, hogy krva menhely, még nekik áll feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!