Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vettem egy "fajta tiszta...

Szekus01 kérdése:

Vettem egy "fajta tiszta yorkit" 7-hetesen nem vagyok hozzá értő akkor minden rendben volt a kutyával ránézésre most 9-hetes a hátán a szőr elkezdet barnásodni. Szerintetek? Yorki vagy keverék? Mit tudok tenni ha be csaptak a kutyával?

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 18:00
1 2
 11/14 sippara ***** válasza:
92%
Valóban, ő yorkiért fizetett, de simán elhozott törzskönyv nélkül egy kölyköt. Ettől a ponttól nem átverés, ugyanis fajtatiszta kutya származását törzskönyv igazolja. Ha törzskönyv nincs, akkor a kutya nem fajtatiszta - ez pedig még a helyszínen, fizetés előtt kiderült nyilvánvalóan.
2013. márc. 6. 20:59
 12/14 A kérdező kommentje:
9-hetes "yorkim" hátán elégé barna kezd lenni a bundája szerintetek? Ez mi lehet?
2013. márc. 7. 12:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
változik a színe. mivel valószínűleg nem fajtatiszta senki sem tudhatja, hogy hogy fog kinézni felnőtten.
2013. márc. 7. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem volt még sose Yorkim, de úgy tudom, hogy feketésen születnek, és még fiatal korukban kibarnulnak. Szerintem csak "szört vált". De ez nem biztos, mert mondom: nincs, és nem is volt sose Yorkim. :)
2015. febr. 20. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!