Nyaralás kutyával így megoldható szerintetek?
Tudom,hogy kicsit úgymond korai a kérdés :D A családunk tervez egy 2-3 napos nyaralást a Balatonnál vagy a Tisza-tónál,viszont a kutyákat nem tudnánk kire hagyni és hát így vinnénk magunkkal.Viszont én nem tudok úgy ki kapcsolódni,hogy pl a partra levisszük a kutyákat és akkor rájuk is figyelni kell. Balatonra tudom nem lehet levinni,de a Tisza-tónak biztos lenne olyan része ahová ők is bemehetnének.Én arra gondoltam,hogy mielőtt elmennénk strandolni vagy be a városba akkor elvinnénk őket sétálni természetesen és amikor haza jövünk akkor is egy séta,de amúgy be lennének zárva az apartmanházba vagy ahol megszállunk,ha épp távol vagyunk..
Sajnos máshogy nem tudnánk megoldani, a kutyapanzió egy vagyon és nem tudjuk senkire se hagyni őket itthon.
utolsó előtti:
írtam,hogy nincs kire hagyni! panelban lakunk 2-3 napig nem lesznek lent szegények az azért eléggé állatkínzás, főleg hogy az egyik fiatal és ha nincs lefárasztva akkor bekattan,nincs olyan ember akire a sétákat rábíznánk!
rokonok csak a nagyszüleink vannak,de ők nem tudnak már lépcsőzni így nem várhatjuk el,hogy sétáltassák őket..
nem tudom,hogy lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!