Miért vakarózhat a kiskutyám?
A westieknél baromira gyakori a csirkeallergia.
Normális dokihoz kéne menni, akkor azzal kezdi, h bőrkaparék és célzott diéta.
Little Rednél okosabbat nem tudok, szinte szó szerint ezt akartam írni.
A bolha jól látható lenne szabad szemmel is a fehér szőrében, szóval ha nem az akkor szerintem ne porozzátok fölöslegesen. Fürdessétek le inkább érzékeny bőrre való kutyasamponnal, pl. ezzel: [link] de itt is nézelődhetsz, biztos találsz az elvárásoknak megfelelőt: [link]
Itt van még egy kis olvasnivaló kifejezetten westi-betegségekről: [link]
És ha az orvos nem mond semmit akkor egyszerűen ott kell hagyni és másikat keresni, egy lelkiismeretes és profi dokit akihez lehet fordulni a következő 10-15 évben.
"tápot nem adok konzervet szoktam Et a Penny Morzsit meg néha házi kosztot főt kaját amit én eszek"
Egy 12 hetes kutyabébinek?!? Nekem nincs több kérdésem...
A konzerv sz@rt se ér, víz az egész. A JÓ konzervből a 300 g-os kiszerelés mozog 1000 Ft árban. Nem éri meg vele etetni, csak egy-egy esetben kap a kutya. A jó táp olyan nevek alat fut h Brit, Orijen, Taste of the Wild, Happy Dog, Acana, Royal Canin, Eukanuba, Nutragold, Pro Plan, Hill's, Chicopee, Josera. A sor hosszú, ezek a leggyakoribbak, de lehetne még cifárzni.
Legjobb nincs, minden kutyának más jön be.
De lehet etetni nyers hússal is, egy allergiás kutyának valszeg kifejezetten jót tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!