Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ahol nincs kiírva, hogy nem...

Ahol nincs kiírva, hogy nem lehet bemenni kutyával, oda bevihetem a kutyám?

Figyelt kérdés

Még kölyök és nem merem kint hagyni, mert szerintem tuti elvinnék. Tudom, hogy élelmiszerüzletekbe nem vihetem, de máshova lehet?

(Szerintetek is elvinnék, mert pici?)

2009. szept. 11. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Elvben csak az állatosboltokba viheted be.

Gyakorlatilag kis boltokba (ahol amúgy is ismernek), eldugottabb presszók, cukrászdák, (kocsmák) és éttermek teraszára/ kerthelységébe többnyire beengednek vele.

Én az első kutyámat sokfelé vittem magammal voltunk: -könyvtárban (a ruhatáros néni vigyázott rá amig bent voltam)

-egy közösségi házban, állatbörzén (talán Ő /volt/ az egyetlen kutya az országban aki élőben látott tigrist, oroszlán kölyköt, lámát, struccot, stb... és nyalogatott óriás kigyót :D)

-meditációs központban,

stb...

Szerintem vidd magaddal bátran és kérdezd meg, hogy beviheted-e! Legfeljebb azt mondják, hogy nem... :-)

2009. szept. 11. 16:32
 12/14 A kérdező kommentje:

cukrászda, presszó eszembe sem jutott :D

Antikvárium jutott eszembe, mert kikötöttem legutóbb, bár nem volt kitéve tiltó tábla, ezért a kérdés.

2009. szept. 11. 17:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Állateledel(felszerelés) boltba simán be lehet vinni. Legalábbis nálunk. Az én kutyáim már 7-8hetes koruktól járnak velem oda vásárolni, és már tudják,hogy merre megyünk,mikor mondom,hogy "Nah fiúk megyünk a boltba:)!"
2009. szept. 12. 11:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Tudom, h állatkereskedésbe be lehet vinni, ez alap:)
2009. szept. 12. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!