Ahol nincs kiírva, hogy nem lehet bemenni kutyával, oda bevihetem a kutyám?
Még kölyök és nem merem kint hagyni, mert szerintem tuti elvinnék. Tudom, hogy élelmiszerüzletekbe nem vihetem, de máshova lehet?
(Szerintetek is elvinnék, mert pici?)
Elvben csak az állatosboltokba viheted be.
Gyakorlatilag kis boltokba (ahol amúgy is ismernek), eldugottabb presszók, cukrászdák, (kocsmák) és éttermek teraszára/ kerthelységébe többnyire beengednek vele.
Én az első kutyámat sokfelé vittem magammal voltunk: -könyvtárban (a ruhatáros néni vigyázott rá amig bent voltam)
-egy közösségi házban, állatbörzén (talán Ő /volt/ az egyetlen kutya az országban aki élőben látott tigrist, oroszlán kölyköt, lámát, struccot, stb... és nyalogatott óriás kigyót :D)
-meditációs központban,
stb...
Szerintem vidd magaddal bátran és kérdezd meg, hogy beviheted-e! Legfeljebb azt mondják, hogy nem... :-)
cukrászda, presszó eszembe sem jutott :D
Antikvárium jutott eszembe, mert kikötöttem legutóbb, bár nem volt kitéve tiltó tábla, ezért a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!