Kutyatulajdonosok hogyan oldjátok meg a munkába járást? Vagy akinek kutyája van az nem jár dolgozni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 10:40
1/10 anonim válasza:
Azt se értem miről beszélsz, mért ne járnék dolgozni? A kutya elvan magának, nem kell neki 24 órás felügyelet.
2/10 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy reggel felkelek, főzők egy kávét, üdvözlöm a kutyát (addig ő csak sündörög körülöttem és próbálkozik felhívni magára a figyelmet, majd pár perc múlva lefekszik a közelemben), adok neki enni, jön a többi reggeli rutin tennivaló, majd felülök a biciklire és szó nélkül otthagyom a kutyát. Délután megérkezek, nagyon örül nekem de én nem törődöm vele. Bemegyek a házba, lepakolok, átöltözöm, közben ő is lenyugszik, majd üdvözlöm, játszunk, sétálni megyünk, stb...
3/10 anonim válasza:
Én iskolába járok. Hazajövök kettőkor. Kiengedem őket a kennelből, játszunk, tanulunk, átvizsgálom őket meg ápolom, előttünk a réten futkároznak. Aztán tanulok én, eszek, pihenek, netezek stb. Este 6-7 körül elmegyünk sétálni, haza 7-8-9 körül jövünk. Utána kint elvannak együtt, vagy bent velem. Lefekvés előtt etetés és vissza a kennelbe. Ez lehet 10-től hajnalaig. :D Ők szerentek a kennelben lenni kint, meg hárman amúgysem férnek el a lakásban.
4/10 anonim válasza:
Én szerencsére váltásban dolgozom a férjemmel, így amikor én nem vagyok otthon, ő ott van a kutyákkal. Így napi max. 1-2 órát vannak egyedül. Értem a kérdésed, én sem értem, hogy hogy képesek a jó gazdik egyedül hagyni a kutyát 8-10 órára, ami ugye egy normális munkaidőnek felel meg... gondolom, sok kutyás otthon dolgozik, vagy esetleg kevesebb, mint 8 órában...
5/10 anonim válasza:
Most akkor én rossz gazdi vagyok, mert dolgozok 8 órát, hogy legyen a kutyámnak kajája, tudjak vele nyaralni, kutyaiskolába, rendezvényekre járni. Na ne mondjátok! Meg kell tanulni ennyit egyedül lenni! Gondolom akkor csak a milliomosoknak lehet kutyája, akik az örökségből élnek és nem kell dolgozniuk....
6/10 anonim válasza:
Képzeljétek a legtöbb kutyás ugyanúgy dolgozik és mellette még nem csak van kutyája de valamit doglozik is vele! És nagyon kevesen vannak otthon, mert nem hiszem, hogy ilyen sok gazdag ember van! És a kutyáknak semmi bajuk, ha foglalkoznak vele utána, mert csak ilyen embert ismerek aki dolgozik mellettük... Nem kell ennyire túldramatizálni a dolgokat.
7/10 anonim válasza:
na de ha 8 órát dolgozol, az legalább 9, hogy odamenj a munkahelyedre, majd hazamenj... aztán persze boltba is megy az ember, meg ügyeket intézni... ha valóban senki nincs otthon, azaz nincs nagymama, vagy a gyerek nem jön délután 1-kor haza a suliból, akkor szerintem tényleg nem jó a kutyának 9-10 órát minden nap egyedül lenni...
8/10 anonim válasza:
Érdekes, nálunk pedig ez van, és nincs más aki velük lenne, mert nem akarnak mással lenni. Mégis járunk kutyaiskolába, versenyekre amit nem lehetne úgy csinál ha boldogtalanok lennének... Aki normálisan jár munkába (tehát nem otthon ül egész nap, de nem is hetekre megy mondjuk kamionozni) annak nem is lehet kutyája? Mindeneim a kutyáim de azért álljon meg a menet! Érdekes semelyik másik dolgozó ismerősömnek nincs baja kutyájával, azok közül akik értenek is hozzá.
9/10 anonim válasza:
az, hogy BAJA van a kutyának, meg hogy mi a JOBB neki, szerintem két különböző dolog...
10/10 anonim válasza:
Tudod olyan kutyával ami kicsit is kevesebbet kap a jónál, nem lehet sikeresen dolgozni. És akkor most egész napra magamhoz kéne láncolni? Miért nem tiljátok meg a rendes dolgozó embereknek, hogy kutyát tartsanak? Ennél hülyébbet még életemben nem hallottam. A kutyatenyésztők, versenyzők is ugyanúgy járnak dolgozni, én csak ilyeneket ismerek... Röhej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!