Mit lehet tenni, hogy ne ugráljon rá?
Figyelt kérdés
Befogadtunk egy tacskót,kankutya,a boxerlányunk mellé.De állandóan ugrálna rá.Hogyan lehetne leszoktatni?A boxer már nem valmi fiatal, nem fialt még sohase,azt se tudjuk, lehetne-e neki kölyke. De mégse akarnánk,hogy pont egy tacskótól legyen neki.Ha a tacsit megkötve tartjuk, vonít.Azt tudom, hogy nem jó ötlet fiú és lánykutyát, együtt tartani,nem én akartam,de ez van! Légyszi, hasznos tanácsokat várok!2009. szept. 11. 08:24
1/2 anonim válasza:
Kölyke csak akkor lehet, ha tüzeléskor fedezi be. Amúgy nem is fedezi be, ha éppen nem tüzel, lehet, hogy csak játékból ugrál rá. Megkötni a kutyát állatkínzás, szerintem hosszútávon a legegyszerűbb, ha a tacsit ivartalanítjátok. Fiú kutyánál ez nem nagy műtét és nem is olyan drága, mint a szukáknál. Jön az ősz is, ilyenkor szoktak lenni akciók is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.Persze,azt tudom,hogy csak akkor fedezi be,ha tüzel,de látványnak se szép,ha ugrál rá.Az a bamba meg nemhogy elzavarná...
2009. szept. 11. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!