Nem teljesen értem ezt az alvóhelyes kialakítást, tudnátok segíteni? (kiskutyának)
Sziasztok!
Kinti kutyát tervezünk, két és fél hét múlva hozzuk el a tenyésztőtől, addig adtunk magunknak egy kis időt előkészülni.
Azt olvastam, hogy a szobatisztaságra neveléskor illetve, ha a kutya bent is fog tartózkodni, de főleg az elején, amikor még nem kint alszik, kellene egy szoba kennel. Nem teljesen értem, hogy pontosan milyen méretről van szó. Amit képeken láttam, az ketrecméretű, de láttam már nagyobb méretű, alul-felül szabad (de magas) rácsot is. Melyik lenne jobb és célszerűbb? Ha kicsiként pár órára otthon hagyjuk, legyen inkább a nagyobb területű, hogy tudjon játszani, és majd bemegy a ketrecbe alváskor? Vagy azonnal a ketrechez szoktassuk hozzá? Mi a helyzet, a fekhelyekkel?
Hosszú távon amúgy azt találtuk ki, hogy kint fog aludni a házában, de ha otthon vagyunk (mmint napközben), akkor lehet bent is.
Erre is várnék még ötleteket, mert kutyaajtót sajnos nem tudunk vágatni, szóval nem tudom, hogyan legyen ez beszabályozva.
A kennelekről mellékelek képet.
(nagyobb kennel, bentre)
(kisebb, de hordozható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!