Mit tegyek ha a kutyus fülét már véresre csípik a legyek?
Szegényt úgy sajnálom. Már próbáltuk leragasztani de az hamar lejött, más meg nem jutott eszünkbe.
Már véresre csípik szegény fülét.
Mit tegyek??
Kedves 12.49-es!
Igen,a kutyatartás luxus,bárhonnan is nézzük.És igen,sajnos drága az állatorvos.
Lehet olyan baj,ami a kutya életét veszélyezteti(pl.gyomorcsavarodás)akkor mit csinál a kedves gazdi?Végignézi,amint a kutya minden kezelés nélkül kiszenved?
A jó hír az,hogy kutyát tartani nem kötelező.Aki nem tudja biztosítani az alapokat,az ne is kezdjen bele.
Egyébként van fogalmam a kutyákról,hosszú-hosszú évek óta dolgozom velük hivatásszerűen.Nekem a kutya családtag(munkaidőn kívül az ágyunkban alszik például).Volt időszak,mikor nem volt pénzem,mégis megoldottam az állatorvost,amikor kellett,ha más nem,kölcsönből.
nem sántít sehol a történetem... tényleg ez volt az állatorvossal... azt is tudom hogy van helyettes. de mint írtam a doki nem fogadott minket.
amúgy megvettem a kenőcsöt amit a többiek javasoltak( legalább ők nem csesztek le, mert itt inkább csak cseszegetik az emberek a másikat amikor segíteni kellene) na de mindegy ez most nem lényeges.
a többieknek azért köszönöm a segítséget
jah és még annyit hogy a pénz nekem sosem lenne akadály ha a kutyámról van szó, mindenképpen kifizetném amit csak kell, még ha úgy kellene összekaparnom a pénzt akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!