Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Repülés kölyök kutyával?

Repülés kölyök kutyával?

Figyelt kérdés
Ha repülőn akarok vinni kölyökkutyát annak milyen feltételei vannak?Az összes oltásának meg kell lennie?Útlevél az alap, de chipnek is kell benne lenni?Amerikából szeretném behozni.Nem tudom, hogy ott a chip dolog hogyan működik...ha meg van az összes oltása az azt jelenti, hogy már 4 hónapos a kutya, de ki tudja, hogy amerikában milyen vagy hány db oltás kell a kutyának. Utoljára de nem utolsó sorban pedig mennyire lehet megterhelő egy ilyen út egy pici kutyának?
2013. febr. 26. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Biztos nem tennék ki ilyen traumának egy kölyökkutyát!!

(Most azt mellőzzük, hogy itthon tele vannak a menhelyek, lehetne miből válogatni...).

Teljesen sötét szállítótérben, benyugtatózva egy kis szállítódobozban hosszú órákig egyedül...nem tennék ilyet egy ilyen fiatal állattal hacsak nem feltétlen muszáj, de gondolom, itt nem létkérdésről van szó.

2013. febr. 26. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, amíg nincs ilyen tapasztalatod addig kérlek, ne szólalj meg a témában. (a menhelyes dolgot meg ilyen témában felejtsd már el - aki Amerikából vesz kutyát az céllal veszi...annak egy menhelyes kutya nem alternatíva)

Mi utaztattunk ki is több kutyát már és semmi bajuk nem lett. Illetve barátnőm kutyáját konkrétan Ausztráliából küldték (mert még kimenni sem tudott érte).

Válaszolónak, itt kb mindent megtalálsz.

[link]

2013. febr. 26. 10:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem létkérdés nyilván, egyébként is ez még csak elméleti dolog.Én úgy tudom, hogy 7-8 kg-ig utastérben szállítható kutya és az már egy pozitív dolog.
2013. febr. 26. 10:21
 4/6 A kérdező kommentje:
2.-nak nagyon köszönöm!A barátnőd kutyáját ausztráliából meg csak egyszerűen feladták a gépre és ő meg itthon várta? Nem tudtam, hogy lehet ilyet is. Az ilyen kis kutyák még rengeteget alszanak, szerintem az út nagy részét átaludná és egy felnőtt kutya nagyobb traumaként élné meg mint egy kölyök.
2013. febr. 26. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Az utastérben szállításnak sokkal több buktatója van. Igaz h 10 kilóig lehet (szállítóboxxal együtt!!), de a box méretei is meg vannak határozva, valamint h abban fel tudjon állni a kutya. Ellenben ez a boxméret olyan kicsi h ilyen paraméterekkel, hacsak nem egy yorkiet hozol be, akkor nem fér bele semmilyen kutya. Bnőmék spánielt hoztak Angliából és csak balhék árán tudták felvinni abban a boxban ami belefért az elírásba, de kiakadtak h a kutya meg nem fér bele ahogy ők gondolják.

Igen, az ausztrál kutyát feladták, ő meg várta itt. És semmi baja nem volt a kutyának. Kivették és 2 óra múlva már játszott a kertjükben.

Szerintem ezt ugyanúgy túlmisztifikálják az olyanok akiknek nincs tapasztaltuk és csak a a városi legendákat és a rémsztorikat hallják.

2013. febr. 26. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha belegondolok, ha itthon vesz valaki kutyát és tegyük fel az ország másik végéből hozza el az is kb 5-6 órás út és a kiskutyának a kocsi meg az új emberek ugyanolyan idegen mint a repülő mégsem lesz semmi baja. Az utastérben szállítás meg halott dolog már én is rájöttem időközben :D
2013. febr. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!