Menjek vele állatorvoshoz?
A mudimnak az egyik szeme begyulladt. Menjek állatorvoshoz vele, vagy van valami otthoni gyógymód? Vagy ma, vagy holnap tudom intézni, mert én már nem itthon lakok, a kutyámnak az anyukám gondozza (nagyon jól :), de azért ő dokihoz ne cipelné el.
Mit gondoltok? Tiszta vizes gézzel törlöm neki, mással még nem merem természetesen. zöld váladék van a sarkán, de nem sok.
ő nem sétáltat kutyát, nem az a fajta, és különben sem próbált még ilyet soha. és a rengeteg kóbor eb miatt még nyugodtan sem lennék, ha ő vinné el. Biztos neked is van olyan ismerősöd, aki nem ért annyira a kutyákhoz, és nem sétáltatná őket. Na, anyukám pont ilyen :). De ezzel nincs semmi baj, van őneki épp elég dolga az életben, nemhogy még az én kutyámmal is sétálgasson. (dolgozik, utána meg a béna anyukáját gondozza. ez nem elég??)
Ha nem javul, elmegyek vele mindenképpen.
Köszönöm a válaszokat. A kamillát nem próbálom meg, mert 1. nincs itthon, 2. sok kutya allergiás rá.
Szia!
Körömvirág tea a legjobb ebben az esetben. A langyos teafőzettel napont 3x áttörölni a kutya szemét, óvatosan és egy-egy cseppet bele a szemébe is. Az a lényeg, hogy reggel ébredés után és este alvás előtt történjen. 3-4 nap alatt szépen rendbejön.
Ha ez nem lenne neki elég akkor viszont orvos!
Jobbulást a kutyádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!