Vajon megismer még a kutyám 1 év távollét után?
Családi okok miatt 13 hónapja nem találkoztam már a szeretett kutyámmal. Előtte is csak 8 hónapja ismertük egymást, de nagyon ragaszkodó és hűséges kutya lett belőle. Nagyon hiányzik és nem tudok nélküle élni, muszáj hazahoznom (természetesen csak ha megismer).
Szerintetek fel fog ismerni? Emlékszik még rám?
Én egy kicsit naívan úgy gondolom, hogy igen, hiszen nagyon hozzámnőtt, nála hűségesebb lényt még nem láttam!
Esetleg van valakinek tapasztalata ilyennel kapcsolatban? (akár külföldre utazás miatt, vagy bármi egyéb)
A sírógörcs kerülget :')
Köszönöm mindenkinek a reményteli válaszokat és tapasztalataitokat! Bizakodó vagyok :) Engem mindennél jobban szeretett, talán csak én léteztem a számára. Ha valóban megismer, akkor az lesz életem egyik legszebb pillanata. :)
Csak attól tartok, hogy a fél év barátság nem elég ahhoz, hogy 1 év után is emlékezzen rám. Szerintetek? :(
(de a napokban úgyis kiderül) :)
El se hiszem, de megismert!!!
A találkozáskor őrülten csóválta a farkát és bújt hozzám, az ölembe, mindenhova bújni akart, néha a kezemet még a szájába is vette finoman :D
Itthon van már velem pár napja, mindig sír, ha el kell mennem itthonról :/
Örülök, hogy újra velem lehet!
Köszönöm a bíztató kommenteket mindenkinek! :)
Soha nem lesz még egy ILYEN kutyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!