Milyen fajta kutyus?
Egy hete hoztam haza a Duna-partról ezt a kb. 3hónapos szuka kutyust, és a ti véleményetekre is kiváncsi lennék, hogy milyen fajták rejlenek benne, és hogy mekkora lesz? Ha lehetséges hozzáértők válaszát várom.
És ha most barátságos a 2 pincsimmel, akkor nem fog ellenük fordulni egy év múlva, nemde?
Jól írják az elsők, kuvasz szerintem is van benne, esetleg pireneusi juhász lehet még: [link]
Mindenesetre nagyon aranyos vagy, hogy elhoztad. Le a kalappal.
azóta már megkuksiztam interneten, az a véleményem hogy nagyon úgy tűnik hogy tiszta kuvasz kölyökkel állunk szemben. bár ezt a legjobb lenne ha egy olyan gazdi tudná megerősíteni akinek van is ilyen kutyája.
Nálam ez természetes, hogy segítek a kidobott, vagy elkóborolt állatokon. Mivel tavaly altattuk el a 3.ik kutyánkat, van helyünk, és megtartjuk a kis Macit (anyum nevezte el :))
Ezzel egy nagy álmom válik valóra, igaz nem egy Berni pásztor, de imádjuk már most :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!