Sikerülni fog az "álmom"?
Szeretnék segíteni a menhelyeknek. ideiglenesen befogadni 1-2 kutyust a meglévő 2 kutyusom mellé. Csak egy gond van. Szüleim nem nagyon díjjazzák. Az én fizetésemből etetném őket és gondoznám őket. Időm minta tenger. :) Lenne mindegyikre időm.
Hogyan vezessem rá szüleimet, hogy igen is én ezt akarom?
Sajnos a családban csak én vagyok kutya bolond és mióta örökbe fogadtam a 2 kutyusom azóta még jobban akarok segíteni a menhelynek. Viszont a 2 menhelyi kutyusnak sem örültek mikor tudták, hogy igenis én menhelyről hozok kutyust. de megismerték őket és el vannak játszanak velük. :)
Szép dolog hogy segíteni akarsz a menhelyi kutyusoknak, és becsülendő hogy szereted az állatokat (ugyanúgy mint én).
Viszont a szüleid háza, a szüleid háza...elsődleges mégis csak az hogy ők legyenek a nyugalomban, kényelemben, hiszen gondolom nem fiatalok, és 4nyüzsgő kutyus mellett nem biztos hogy könnyű a pihenés. Ezt a kérdést velük beszéld meg, hiszem ez a saját helyzetetek, egy kívülállónak nem sok joga van a döntéshozatalhoz, véleményhez...mindenesetre sok sikert:)
Én szinte ugyan ebben a helyzetben voltam. Az jó, hogy fizetésed és abból finanszíroznád, de amit előttem is írtak: mégis csak a szüleid háza.
Ráérsz ezzel majd akkor is, ha saját lakásban fogsz élni. :) Tudom, sokat kell rá várni de ők engedtek neked kétszer is, hogy kutyát tarts. Most szerintem neked kell megérteni őket.
A kutyusok egyáltalán nem zavarná őket mert van hátúl is egy nagyon nagy lekerített udvar. tehát ha ugatnának sem hallanák mert annyira hátúl van nyugodtan tudnának aludni. :)
Tudom csak nehéz várnom főleg most, hogy mindenhol tele a menhely..gyepi..és nagyon fáj a szívem értük. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!