Szeretnénk egy kis testű kutyát társasházba. Melyik a legideálisabb?
Minél neveletlenebb, minél kevésbé tekintik kutyának, annál jobban ugat. A testméretnek, fajtának ehhez semmi köze.
Mennyit tudnátok mozgatni naponta, hogy sétálnátok, mennyi időtök lenne rá?
mopsz az nem ugat.. xD
vagyis na..nekem van egy mopszim és egyáltalán nem ugat elég lusta fajta. de lehet csak én fogtam ki pont őt.. :D
"fajtának ehhez semmi köze"
Azért ilyen hülyeségeket ne írj le. Hatalmas különbségek vannak.
a mopsz tényleg nem az az ugatós fajta
esetleg més a kínai kopasz, vagy valamilyen agár
ha nem ismersz és nem ragaszkodsz semmilyen fajtához sem, akkor minek akarsz fajtatisztát? Én azt tanácsolom neked hogy menhelyről hozz ki egy kutyát, megmondod hogy olyat szeretnél ami nem ugatós.
Őőőő....Erre a válaszom: megláttam a menhelyen egy gyönyörű kutyust és ott eldöntöttem, hogy nekem ő kell. Mondták, hogy nem ugat nyugodt és játékos picit félénk a bizalmat fel kell építeni. tessék éjjel-nappal ugat. :D
De amúgy én is a menhelyt javaslom hidd el tele van kölykökkel is szobatisztákkal vannak fajtamentők is de onnan nagyon nehezen kapsz. Azokat a kutyusokat nehezebben adják ki. Mert biztosra mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!