Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindig rajta van a kutyátokon...

Mindig rajta van a kutyátokon a nyakörv?

Figyelt kérdés
Eddig estére levettem, de most már nem szoktam. Bőr nyakörve van.
2009. szept. 9. 18:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18:48-as bizti kertben lakik, amikor anyuméknál vagyunk kertesházban nyáron, akkor a mieink sem sétálnak, rohangálnak a kertben, nem is igénylik a sétát. itthon muszáj, ők is panelkutyusok, és a nyakörv nincs rajtuk, csak ha megyünk sétálni.
2009. szept. 9. 19:06
 12/16 A kérdező kommentje:
19:06, csak halkan jegyzem meg, hogy a kertben tartott kutyák ugyanúgy igénylik a sétát, mint a lakásban tartottak. Nem elég a kifárasztás, fontos az is, hogy új ingerek érjék őket.
2009. szept. 9. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
A kutyád valószínű azéer büdös, mert túl sokat fürdeted. Évente 2-3 esetleg 4 alkalommal szabad csak. Ha sokat fürdeted akkor tönkremegy a szőra ésa bőde. Én is ezt tettem az első kutyámmal. Emiatt állandóan korpás a bőre, a szőre kiegyenesedett a osk fédüléstől és nincs aljszőre... Soha többet :S Amúgy a másik két kutyám, köztük egy 17 hónapos kuty aki még soha nem fürdött, szagtalanok, ellentétben avval akit állandóan fürdettem. :S Pedig kintiek (de bejönnek néha) és állandóan tépik, leteperik egymást játékból... Szóval vigyázz a kutyád bőrére, én megszívtam :( Ha nagyon piszkos akkor fürdesd sampon nélkül, vagy töröld ronggyal!
2009. szept. 9. 20:06
 14/16 A kérdező kommentje:

20:06, eddig kb 2x fürdettem samponnal, amúgy sima vízzel szoktam. Bemegy a parkban a vízbe és amiatt büdös, nem a sampontól.

Benti kutya, velem alszik, ezért fürdetem havonta samponnal, amúgy meg (ha vízben úszott), akkor sima vízzel.

2009. szept. 10. 08:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Panelban lakunk, otthon nincs a kutyáimon nyakörv csak kiltix. Viszont utcán mindig rajtuk van. Így érzem biztonságban őket, biléta + chip.
2009. szept. 10. 09:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Kertes házban lakunk. Nyakörvet még nem is láttak a kutyáink. TAlán 1szer vag y2szer próbáltuk meg rájuk tenni valamiért. Nem emlékszem már nagyon hogy miért. De nem hagyták. De nem is kell nekik.Képzeljétek el még soha nem voltunk velük sétálni. És már kb volt vagy 10 kutyánk és mind nagyon öreg korukig éltek. (kivéve ameiliket anyum elütötte az udvaron:() Szóval Nincs rajtuk nyakörv. Ha elszökne akkor is tudnák hogy miénk kis faluban élünk.
2010. febr. 20. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!