Mit tegyek, hogy leszoktassam az ugatásról?
Figyelt kérdés
Most 12 hetes bolognese kölyök,1 hete van velem és kb.2 napja gyakran megugat,morog rám..Játék közben és akkor is amikor nem vele foglalkozokEgyre többször csinálja.Mit tehetnék ez ellen?Próbáltam már ezt a tarkójánál fogva lenyomom dolgot,de nem nagyon jött be,bántani meg nem szeretném.:( Köszönöm a válaszokat!2013. febr. 23. 14:47
1/2 anonim válasza:
Játékos..a morgás hozzájár. Az én kutyusom is 11-12 hetes korában nagyon sokat ugatott morgott. De tudni kell lefékezni mert igen hamar bebolondul és elkezd durván játszani. Én olyankor felszoktam kapni és mondom neki, hogy Kicsim nyugi nyugi..majd 1-2 perc és lenyugszik utána bújik. :) Ne is bántsd! nem szabad még..ő játszana csak
2/2 anonim válasza:
"Próbáltam már ezt a tarkójánál fogva lenyomom dolgot" Ez szerinted nem bántás? Sokkal nagyobb bántás, mintha rácsapnál egyet az orrára. És ne légy olyan hülye hogy a játék közbeni morgásért bünteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!