Amerikai Staffordshire Terrier milyen árban van ha hobbi célra szeretnék kenelből?
lol,szín alapján választasz kutyát?
neked is inkább halat kellene tartani,abból olyat viszel haza 120 ezerért amilyet csak akarsz ;)
Utolsó igen sokaknak fontos a szín Te sem veszel meg egy rózsain autót :)
Ha egyszerűen nem látom semmit benne(fekete színű)nem fogott meg benne semmi akkor minek válasszam?Igen a szín sokat jelent.Mert van 3 vagy 4 barna színű azok közül jobban lehet szükiteni.
Vagy a fehér hiába ari meg minden nem tetszik benne semmi akkor minek vegyem meg?Csak mert jó idegrendszerű közben nem ilyen színű kutyára vágytam?
Aha látom már neked is csak vagánykodni kell a staffi. Akkor válassz magadnak egy szép barnát a vaterán, aztán majd gondolom megy az utcára vagy jobb esetben a menhelyre ha nem bírtok vele.
Komolyan mondom valami személyiségi teszt kitöltéséhez kellene kötni a kutyatartást.
Akik tenyészteni akarják azoknak nem biztos, hogy a szín a fontos hanem amit még tud a kicsi...
Nekem hobbi célra kell semmi másra itt legyen az udvarban azt kész.Akkor miért baj ha színt nézek?Nyiván ha kis bolond lenne nem venném meg de ha a szín és még a kutya is tetszik akkor miért ne?
21:46-os mégis mit pfff-ögsz, ha konkrétan neked is volt egy színelképzelésed, sőt, az alapján foglaltál..??
Komolyan nem értem az embereket.
Majd lehet, ő is meggondolja magát meg az is lehet, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!