A kutyám már többször hány valami sárgás habot e mi lehet vagy ez normális?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 13:29
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Lehet füvet evett és vissza szaladt.
3/10 A kérdező kommentje:
1. köszi a linket én is kerestem hasonló kérdést de az én kutyám 1.5 éves
2.biztos nem evett mert séta közbe nem láttam pedig azt szoktam figyelni meg ez csak valami sárgás habos vlami volt étel darab nem volt benne
2013. febr. 22. 14:05
4/10 sippara válasza:
A miénk (husky keverék) most éppen vedlik, ha megtalálja a saját elhullajtott szőrét a lakásban, felzabálja, ha nem sikerül lenyelni elsőre, akkor jön a hányás. Nézd meg, nincs-e szőrcsomó ilyenkor a hányásban. Ha nem gyakori, a kutya egyébként jókedélyű, nem fájlalja semmijét, van étvágya és csak sárgás habot hány, nem kell vele foglalkozni - esetleg felhívhatod a dokitokat, a miénk a fentieket mondta :)
5/10 anonim válasza:
az első vagyok.
az hogy másfél éves mit befolyásol?
6/10 anonim válasza:
Nem akarok vészmadár lenni, de ahányszor megmérgezték kutyánkat, macskánkat a ro.hadék szomszédok, azoknál is ilyen hányás volt mindig :(
7/10 anonim válasza:
a sárga hab általában gyomorsav...
adjál neki pár szem háztartási kekszet az felszívja!
8/10 anonim válasza:
Simán gyomorsav is lehet, az azt jelenti, hogy üres a gyomra, vagy van benne valami, amit nem tud megemészteni, ezért termel több savat.
Mivel eteted?
9/10 A kérdező kommentje:
royal kanin lazacos táppal
2013. febr. 23. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!