Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen tápot adtok a kutyátokn...

Milyen tápot adtok a kutyátoknak mennyiért veszitek kilóját?

Figyelt kérdés
én most jobbancska tápot vettem 250 volt kiloja,és mikor eszik a kutyák köhögnek tőle. aztán nem. szóval cserélem lefelé. vettem, 160ért is nagyon szerették de sajnálom őket 1 táppal etetni nehogy megunják.
2009. szept. 9. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Royal Canin.1500-2000ft/kg körül van.Nagyon szereti.
2009. szept. 9. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hill's sima nagytestű felnőtt 780 Ft/kg, Eukanuba sima nagytestű felnőtt 670 Ft/kg.

Egyébként nálunk tápot kapnak + mellé valamit. Általában csirkenyakat, farhátat, konzervet, leveskockából levest. Szeretik, egészségesek, szép a szőrük, kevés a kutyakaki.

2009. szept. 9. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Acana sport & agility. 18 kg 15ezer Ft. Mindig ezt eszik és nem unják meg. A kutyának nem változtatosság kell. Nem hallottad még azt hogyan kell új tápot bevezetni? Lassan, mindig többet adni neki a régivel? Ez miért van? Szért mert a kutya emésztése nem bírja a hirtelen váltást tehát a változatosságot. Avval csak hasmenése lesz és elrontja az emésztőrendszerét.
2009. szept. 9. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Dog Chow (bárányos rizses, senior, light - mikor melyik) kb 6-8000Ft/15 kg. Néha Flatazor, de azt csak kimérve (650 Ft/kg). Mellé rendszeresen főzök húst, zöldséget, rizst, nagyon ritkán tésztát, szokott kapni gyümölcsöt is, mert tudom, hogy a Dog Chow önmagában véve kevés.

A 160 Ft-os táp olyan, mintha te csak virslit meg párizsit ennél. Gyakorlatilag semmilyen tápanyag nem jut a kutya szervezetébe.

Sokkal jobban jársz, ha

1)vagy rendes táppal etetsz (sokkal kevesebb kell belőle, így nem annyival kerül többe, hiszen több ideig elég)

2) csak főzöl. Rizs, tészta, csirke: farhát, nyak, comb, sertésmáj, répa, fehérrépa, zeller, ritkán 1-2 szem krumpli + gyümölcs (kivéve a szőlő), minden só és fűszer nélkül. Heti 1-2 alkalommal egy jó nagy csülökcsont.

Bab, kukorica, káposzta, gomba, hagyma, csoki, süti, mák, nem szabad!

Nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a kutya megunja a tápot, akár éveknek is. A gyakori tápváltás megviseli a kutya gyomrát, nem szabad sűrűn cserélgetni az ételeket.

2009. szept. 9. 15:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Orijent eszik,1000-1200 ft kilója.

Napi 15 deka kell neki,nagyon megéri.A táp 70%-a hús,30%-a zöldség és gyümölcs,gabona 0%.

2009. szept. 9. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Acana puppy large breed kb 7-800 kilója. Az hogy a kutyád szereti a tápot, nem egyenlő azzal, hogy az jó is, mivel ezek az olcsó sz*rok tele vannak ízfokozóval, amitől egy csomó kutya berákosodik, nem beszélve arról, hogy sokkal több kell belőle, mint a jó minőségű tápból, allati.com 10000 ft felett ingyen házhoz hozzák. Acanát csak ajánlani tudom, bár először lehet nem fogja megenni, amiért nincs annyira jó íze mint az ízfokozósoknak, de 1 nap koplalás után megeszi, ja és nem jó ha áll mellette a kaj, vagy megeszi 15 perc alatt, vagy vedd el :) sok sikert a választáshoz
2009. szept. 9. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!