Légpuskával lelövik őket és fejberúgnak?
Ti mit tesztek ha valaki megfenyeget hogy ne sátljatok arra ahol ő lakik? Kutyásuknak joguk semmihez sincs. Fület-farkat behúzva eloldalogtok vagy használjátok amihez jogotok van? Jobb a békesség alapon eltűntök a környékről megalázva "de legalább élve" mert ha nem akkor a légpuskával ordibáló személyt megharapják a kutyák hogy védjenek és akkor hivatolas lövik ki őket (ez még nem történt meg)? Ez a mi országunk... :(
Tudjátok mi az egyetlen érdekes dolog? A két német juhászos gazdi most is boldogan sétál(hat) arra...
1.Miért nem mered megírni, hogy cigányok fenyegetnek?(mert normális ember ilyent nem csinál, cigánybűnözőkre jellemző, hogy kislányokat fegyverrel és kutyákkal fenyegetnek!
2.Miért nem jelented fel őket?
3.Ott sétálsz a kutyáddal ahol csak akarsz, ne szóljál hozzuk, nem hiszem, hogy mernének bármit is csinálni, ha mégis azonnal hívjad a rendőrséget.
Visszavághat és meg is alázkodhat, de vegyük figyelembe:
1) ő lány, egyedül van a kutyáival.
2) ha felhergeli a helytállásával és a maga megvédésével azokat a fa*szszopókat, akkor simán lehet, másnap a kutyáit holtan találja a kertben.
Bár én azok közé az emberek közé tartozom, aki utálja az igazságtalanságot, és hajlamos értelmetlen kötözködésbe, veszekedésbe bonyolódni, jobb a békesség. Sosem tudhatod, mikor lőnek ténylegesen rád vagy a kutyáidra, mikor nem parancsolják vissza a saját kutyáikat és támadják meg a tiedet, vagy támadnak hátba séta alatt.
Szerintem sétáljatok más útvonalon, még akkor is, ha ez tökre igazságtalan, és másnak meg szabad. Sajnos vannak ilyen embernek nevezett aljadékok...
Én csak egyiküket láttam közelről, az nem volt cigány, meg azt a rokon gyereket. De tényleg nem ismerem őket, csak ezt a gyereket látásból, de közel sose mentem hozzájuk... De volt már cigánnyal is bajunk, csak ők nem balhéznak mert két utcával arrébb laknak ez valami olyasmi hogy a "fészke körül nem vadászik"...
Amúgy a kutyáimmal "az a baj", hogy képsek lennének megvédeni persze reális kereteken belül, párszor már meg is tették, hárman vannak. De félek hogy akkor mi kapunk ki, mert hallottam, hogy hiába volt jogos, akkor is a kutyának lesz baja... Szegény kutyáik elégéggé meg vannak félemlítve, én inkább az emberektől féltem magunkat... Meg tényleg kell póráz, de nálunk nincs kutyafuttató vagy ilyesmi, ráadásul megnevelt kutyák...
Lesz akkor valami ha feljelentem őket?
sajnállak....
de aztis hogy nem lakom ott ahol te....
mert adnékén a korcsaiknak 7,62 diabolo-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!