Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Légpuskával lelövik őket és...

Légpuskával lelövik őket és fejberúgnak?

Figyelt kérdés

Ti mit tesztek ha valaki megfenyeget hogy ne sátljatok arra ahol ő lakik? Kutyásuknak joguk semmihez sincs. Fület-farkat behúzva eloldalogtok vagy használjátok amihez jogotok van? Jobb a békesség alapon eltűntök a környékről megalázva "de legalább élve" mert ha nem akkor a légpuskával ordibáló személyt megharapják a kutyák hogy védjenek és akkor hivatolas lövik ki őket (ez még nem történt meg)? Ez a mi országunk... :(

Tudjátok mi az egyetlen érdekes dolog? A két német juhászos gazdi most is boldogan sétál(hat) arra...

2009. szept. 8. 20:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Kedves kérdező, én a helyedben azért is arra vinném a kutyámat. Ki tudja hogy hány ember fenyegettek még így meg, vagy épp hány emberre engedték rá a kutyáikat. Én a helyedben ahogy látnám, hogy a kutyáik kint vannak az utcán, vagy ahogy megint előkerül a légpuska, abban a pillanatban kihívnám a rendőröket. Én nagyon szeretem a kutyákat és nekem is bullterrierem van, de ez akkor sem így működik, hogy a gyengébbet így fenyegetjük, azért, mert kisebb testű kutyája van. Ott sétáltatod a blökit, ahol szeretnéd és nem tilos. T.R.
2009. szept. 8. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

1.Miért nem mered megírni, hogy cigányok fenyegetnek?(mert normális ember ilyent nem csinál, cigánybűnözőkre jellemző, hogy kislányokat fegyverrel és kutyákkal fenyegetnek!

2.Miért nem jelented fel őket?

3.Ott sétálsz a kutyáddal ahol csak akarsz, ne szóljál hozzuk, nem hiszem, hogy mernének bármit is csinálni, ha mégis azonnal hívjad a rendőrséget.

2009. szept. 8. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Visszavághat és meg is alázkodhat, de vegyük figyelembe:

1) ő lány, egyedül van a kutyáival.

2) ha felhergeli a helytállásával és a maga megvédésével azokat a fa*szszopókat, akkor simán lehet, másnap a kutyáit holtan találja a kertben.

Bár én azok közé az emberek közé tartozom, aki utálja az igazságtalanságot, és hajlamos értelmetlen kötözködésbe, veszekedésbe bonyolódni, jobb a békesség. Sosem tudhatod, mikor lőnek ténylegesen rád vagy a kutyáidra, mikor nem parancsolják vissza a saját kutyáikat és támadják meg a tiedet, vagy támadnak hátba séta alatt.

Szerintem sétáljatok más útvonalon, még akkor is, ha ez tökre igazságtalan, és másnak meg szabad. Sajnos vannak ilyen embernek nevezett aljadékok...

2009. szept. 8. 22:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Én csak egyiküket láttam közelről, az nem volt cigány, meg azt a rokon gyereket. De tényleg nem ismerem őket, csak ezt a gyereket látásból, de közel sose mentem hozzájuk... De volt már cigánnyal is bajunk, csak ők nem balhéznak mert két utcával arrébb laknak ez valami olyasmi hogy a "fészke körül nem vadászik"...

Amúgy a kutyáimmal "az a baj", hogy képsek lennének megvédeni persze reális kereteken belül, párszor már meg is tették, hárman vannak. De félek hogy akkor mi kapunk ki, mert hallottam, hogy hiába volt jogos, akkor is a kutyának lesz baja... Szegény kutyáik elégéggé meg vannak félemlítve, én inkább az emberektől féltem magunkat... Meg tényleg kell póráz, de nálunk nincs kutyafuttató vagy ilyesmi, ráadásul megnevelt kutyák...

Lesz akkor valami ha feljelentem őket?

2009. szept. 8. 23:32
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Igen ha feljelented az lesz h békén hagynak ugyanis életveszélyes fenyegetést kaptál amit mások is tanúsítanak és neked fognak hinni,de jobb lenne hogy a sztori érdekében magad mellé bevonnál egy x személyt aki ott volt mikor megfenyegettek téged,tudom ez hazugság de ha ugy csináljátok h nem derül ki akkor őket megbüntetik és akár felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat!!! Nekem pitbullom van aki nagyon jól nevelt és kezes kutya ÉS HIHETETLEN BARÁTSÁGOS de nem kell mondanom h nekünk minden nap beszólnak az emberek h "emberevő kutya" fogjam meg feljelent. és pont 1hét alatt már másodjára köt belénk egy vén f@sz,h szabálytalanul sétáltajuk a kutyát meg így meg úgy,mert elengedjük a kutyák közterületen is,miután nálunk Nyíregyházán kijelölt kutyasétáltató kevés van a környékünkön van 1db szenyvíztelep mellett a nagy bűzbe és OTT SEM LEHET ELENGEDNI A KUTYÁT OTT IS CSAK PÓRÁZON LEHET SÉTÁLTATNI,így engem nem érdekel elengedem bárhol mert milyen dolog az hogy ha ott nem lehet akkor hol máshol??? mert már az erdőbe sem vihetem be a kutyámat! Mellesleg annyira okos ez a vénember hogyha legközelebb is beszól először vagy agyonverem vagy pedig megmondom neki h amit csinál már zaklatásnak minősül!!! Szóval vagy feljelented őket ahogy mondtam és kitartottok kicsit megmásított sztoritok mellett vagy pedig vhogy kib@szol velük! én személy szerint a 2egybe végezném:D:D:D de ez rajtad áll! Nekem már elegem van a sok köc$ögből,de nagyon nagyon és úgy tolerálom ezentúl a dolgokat ahogy ők viszonyulnak hozzám!!! Mi magyarok pont az ilyen kicsinyes dolgaink miatt tartunk itt ahol most,mert nem azzal foglalkozunk h saját magunkal mi van hanem mindig a máskat nézzük hol lehet belekötni! Olyan buta társadalom vagyunk h hihetetlen,még most is lehetne pitet tartani legálisan ha nem hozzák 96ban ezt a sz@r rendeletet,mikor nagy okosságukban pár felelőtlen pitbull tulajdonos helyett egy egész kutya fajtát tiltanak be!!! hát ez a csodás Magyarország!!! Pffff bocsi ha érthetetlen voltam vhol vagy kusza az egész csak felidegesített ez az egész!
2009. szept. 9. 09:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Szoktam barátnőmmel együtt sétálni. Volt egy másik hely ahol megfenyegettek ugyan evvel hogy kiengedik a kutyát ha arra megyek mert zavarja őket hogy ugat (gyereket). Aztán egy-két éveel később éjszaka kint felejtették és a sötétből elugrott nekem meg nem volt diőm elengedni őket és az egyiket elkapta és majdnem megölte. Még szerencse, hogy a másik aki még kisebb kutya (12kg) a nyakába ugrott... Akkor még a harmadik kutyám pici volt mint egy macska... Na akkor ott volt a barátnőm, de szerintem már arról lekéstünk mert tavaly ilyenkor volt. Amúgy az a kutya meg roti volt, szintén nagyon alázatosan viselkedett a nagyszájú gazdival, ha viszont kutyát látott, ölt, akármilyen nemű volt. Az én kutyám gyorsan felgyúgyult de állítom sok kutya mehgalt volna avval a két lyukkal a hátán, merthogy átérte a roti az egész hátát...
2009. szept. 9. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Jelentsd fel őket! Én mindenképpen ezt tenném.
2009. szept. 9. 14:06
 18/19 anonim ***** válasza:
42%
Menj arra kutya nélkül késő este és kend be kutyaszarral a kilincsüket! Vagy dugj egy krumplit a kipufogócsőbe. Vagy ilyesmi! Mert megérdemlik!
2009. szept. 12. 01:53
 19/19 anonim válasza:

sajnállak....

de aztis hogy nem lakom ott ahol te....

mert adnékén a korcsaiknak 7,62 diabolo-t.

2013. febr. 10. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!