Mi lehet a kutyám baja?
Figyelt kérdés
Egy fajtiszta pulim van és nem lát nem hall és szaglása sincs, mászkál körbe körbe a bokszában, tegnap még semmi baj nem volt vele.2013. febr. 20. 11:29
1/19 anonim válasza:
"és nem lát nem hall és szaglása sincs" ez így komolyan, vagy átvitt értelemben érted..? Pl. behívásra nem megy oda ilyesmi.
2/19 anonim válasza:
Őőőő, ugye ez a kérdés most csak vicc??
Honnan tudod, hogy nem hall,nem lát, pláne azt hogy szaglása sincs?
Bocsi, de ezt így nehéz komolyan venni...
3/19 A kérdező kommentje:
nem vicc bárcsak vicc lenne, de beadom neki a kaját nem találja meg csak megy körbe körbe ha hívom semmit nem csinál
2013. febr. 20. 11:38
4/19 anonim válasza:
Ha ez valóban így van, akkor azonnal irány a doki, mert akkor ez biztos valami nagyon komoly baj. Lehet hogy agyvérzést kapott vagy ilyesmi....
5/19 anonim válasza:
Én állatorvosnak tanulok, de szerintem agyvérzést kaphatott, ami nagyon súlyos, azonnal vidd el egy állat kórházba, hátha tudnak még rajta segíteni! Sok szerencsét!
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor elviszem.
2013. febr. 20. 11:48
8/19 A kérdező kommentje:
szerintem jobb mintha ki lenne kötve
2013. febr. 20. 13:59
9/19 anonim válasza:
Szegény kutyus! Remélem, tudnak rajta segíteni! Mennyi idős?
10/19 anonim válasza:
Ha a kikötés és a boksz a két alternatíva,talán nem kötelező kutyát tartani.
Nagyon érdekelhet a kutya sorsa,ha itt kérdezgetsz ahelyett,hogy rögtön orvoshoz viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!