Mit gondoltok erről, ezekről az emberekről és a kutyáikról?
Figyelt kérdés
Ma botlottam ebbe egy külföldi oldalon és kíváncsi lennék a kutyások véleményére :)
(Bocsi de csak itt találtam ezt magyarul leírva)
2013. febr. 19. 22:25
1/17 anonim válasza:
Gyomorforgató. Szerintem is büncselekmény, amit tesznek ezek az aberrált emberek. Gondold csak meg: a szex két ember kölcsönös akaratán múlik, de egy állatot képtelenség megkérdezni. Őt csak használják kényük-kedvük szerint a kutyákat.
2/17 anonim válasza:
Hányinger. Remélem ez nem igaz, csak valami újságíró szórakozik.
4/17 anonim válasza:
Most erre milyen válaszokat vársz? Normális kutyások (emberek) véleményére vagy kíváncsi, (ami valószínűsíthető, hogy egyforma lesz) vagy esetleg aberráltakéra is? Vagy neked nincs erről kialakult morális értékítéleted?
5/17 anonim válasza:
Szerintem aki ezt normálisnak gondolja, nem fogja itt hirdetni:)
6/17 A kérdező kommentje:
Pedig az ő álláspontjuk is érdekelne.
2013. febr. 19. 23:18
7/17 anonim válasza:
Kb. ugyanaz, mintha a pedofilok tüntetnének, mert "ilyen" hajlammal születtek címszó alatt, nem bántják, hanem szeretik a gyerekeket......
Rohadjanak meg......
9/17 anonim válasza:
a demokrácia ,néha nem jóóó. lehet,hogy ezek az emberek szeretik a kutyáikat, de ez a szeretet káros,és kóros. lehet ,hogy vannak akik megértik , de én nem. ha tudnák ilyen emberről ( nem lennék vele megértő ) ,ez pont olyan mint a pedifília. kiveri a biztosítékot, a normális embereknél. ezekre mondják, aberrált állat ! és nem a kutyára gondolok.
10/17 anonim válasza:
Milyen perverz állat(bocsi,az állatok normálisak) molesztál így egy szerető barátot???
Full hülye!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!