Mitől lehet, hogy a szuka kutyám a fedeztetés után is vérzik?
Hopszi, hova tüntek a korábbi válaszok?
Kívánom, hogy soha többé a büdös életben ne legyen kutyád, te ostoba, felelőtlen f...
Nincs állatorvos aki támogatja azt, hogy egy 19 hónapos fiatal állatot szaporítsál, meg hogy hip-hop progeszteron mérés, és még ma csinálják fel a kutyát, különben késő lesz. Ugyan már, ne nézzél már teljesen idiótának mindenkit!
Nah azért az indoklásra kíváncsi lennék hogy mért törölték az előző válaszom..
Tán nem igaz hogy nem egészséges 19hónaposan elletni egy kutyát? de akkor meg ? ...
És az a megállapításom se sértő hogy csak a pénzért teszi tönkre a kérdező a kutyát...
Kedves kutyások!
Olvastam a már törölt válaszokat, látom itt jó a közösség. A macskás oldalra is ráférnének ilyen jó válaszolók, ott is megy az elletés, mérgezett macskát nem viszik orvoshoz...
Ns, megérkezett mégegy okostóni...
Végülis a 14 éves lányoknak is van már petetérésük, akkor hadd szüljenek....
Az én válaszomat is töröltette a nagyokos szaporítójelölt.Kár,hogy nem érdekel,mint ahogy a lepontozás sem.
Lényeg:vidd a kutyát egy NORMÁLIS állatorvoshoz.
Mitől lehet, hogy ilyen tudatlan ember egyáltalán be tudja kapcsolnia gépet? :O
Van egy verbco91 nevű gyermek. Egyik nap láttam, hogy felnőtt lett. A nap elteltével elvittem orvoshoz. Az eredmény azt tükrözte, hogy unokát kell nekem szülnie. Azóta már kétszer fedeztettem gyermekem.Azóta eltelt egy hét...de sajnos menstruál a dög... orvoshoz nem viszem ha bele hal hát bele hal...egy hülyével kevesebb.
Szeretettel: Anyád!!!!
Egy progeszteron méréshez nem vérvétel kell, ahhoz meg nem idő kell mire kilaborozzák?
Legalább is úgy gondolom a kutyáknál nem biztos hogy működne az emberi terhességi teszt, azt pedig nem tudom van-e kutya megfelelője.
De nekem elve fura hogy a doki nem szól semmit ellene, 2 éves sincs a kutya. A nagytestű kutyáknál 3 éves kor környékén lenne optimális mert ügye 3x7=21 kutya év, meg amúgy is addigra érnek be rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!