Kezdő kutyás vagyok nemsokára kertes házba fogok költözni szeretnék egy kutyát csak nem tudom milyen fajtát. Közép vagy nagy testűre gondoltam. Tudnátok esetleg ilyen fajtát mondani? 26/F
Szeresen futkározni az se baj ha sokat szeret sétálni.
A berni pásztoról a Boxeről és a Német juhászról most olvastam könyvet ők tetszenek. Sok forumon megoszlanak a vélemények hogy első kutyásnak jók.Mindenféleképpen fajtisztát szeretnék és tenyésztőtől.Olyant szeretnék hogy ha egy idegen be mászik akkor lehetőleg ne kínálja meg ülőhellyel.
ez teljesen hülyeség hogy "első kutya" :D
nekem (amikor már olyan idős voltam, hogy felfogtam ép ésszel hogy van kutyám X) egy kaukázusi volt az első, és NAGYOBB volt mint én kb egy fejnyivel.. én lehettem 11-12 éves.. átöleltem a nyakát, húztam nyúztam egész nap és tűrte, imádott engem, egyszer rám nem morgott.. pl anyámat simán megmorogta ha odajött a közelembe, annyira féltett, nemhogy egy idegent, annak neki is ment... :O
teljesen mindegy milyen kutyád van, szeretettel ÉS fegyelemmel kell nevelni..
ha egy 12 éves kislányon nem fogott ki egy kaukázusi, akkor rajtad sem fog semmilyen kutya kifogni :)
sok sikert.
Berni pásztor, az általad felsorolt összes gondolat megtalálható benne. Nekem az van, és imádom nagyon kedves és intelligens kutya, gyönyörű bundája van. Ugyan nem egy házörző, de azért megugatja a furcsa alakokat. Kiváló munkakutya és felettébb ragaszkodó. Őt javasolnám, vagy ha esetleg házörzőt akarsz, akkor egy németjuhász egy kitűnő választás lenne
Te döntesz, nekem ez a tippem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!