Kisgyermek mellé boxer?
Szerintem nyugodtan lehet, mert ritka barátságos és játékos jószágok, nagyin jól kijönnek a gyerekekkel. Aki azt mondja, hogy nem, az nem ért hozzá, és csak a "harci kutya" megjelenésből indul ki.
Viszont sokat kell vele foglalkozni, sokat kell mozgatni, ezért csak akkor vállald be, ha van rá elég időd a gyerkőc mellett.
Nyugodtan! Nagyon barátságos, bolond, játékos, gyerekszerető, családszerető fajta! Nekem is Boxerem van, de mindig csak játszik, semmit nem vesz komolyan. Amikor átjön a szomszéd kislány vagy kisfiú(2-3 évesek) akkor normálisan viselkedik, nem ugrálja körbe őket.
Hallottam olyanról a városban, hogy egy házaspárnak volt 4 éves kislányuk és egy 6 éves boxerük. A kislány állandóan kiszaladt az utcára és mindig a boxer vitte vissza. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!