Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek tetves a kutyám?

Szerintetek tetves a kutyám?

Figyelt kérdés
Kb. 1 vedernyi szőrt kiszedtem belőle a kutyafésűvel pedig nem hosszúszőrű kutya.A fésűvel úgy 100x végighúztam rajta,azután meg már meguntam.És fehér ''darabok'' vannak a szőrén.Ez vagy tetú vagy korpa lehet de láttam olyan kocka alakúakat is és kicsit nagyobbak mintt a tetvek szerintem.

2013. febr. 15. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Vidd el a kutyát álatorvoshoz. Amúgy csak megemlíteném, hogy a rövidszőrű kutyák is nagyon sok szőrt hullatnak, sőt! De van olyan, hogy a kutyusnak "korpás" a bőre, de biztosat csak az orvos mondhat.
2013. febr. 15. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
A kutyába nem megy tetü,csak bolha.Az pedig barna. Vidd orvoshoz lehet rühös vagy allergia vagy akármi lehet.
2013. febr. 15. 19:23
 3/4 A kérdező kommentje:
de regeted szőre van és évek óta már ilyen sok jn ki belőle.
2013. febr. 15. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom, kinti kutya. Akkor pedig télire elég komoly mennyiségű aljszőrt szoktak növeszteni. Most vedlés időszak van. Ezt a aljszőrt szeded ki belőle. Korpás lehet. Arra pedig adjál naponta egy kanál hidegen sajtolt étolajat az ételébe. És valahogy kicsit több zsírtartalmú kaját lenne kapjon egy ideig.
2013. febr. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!