Szerintetek fajtatiszta?
2009. szept. 7. 14:10
1/8 anonim válasza:
nem így néznek ki a kis spánielek?
2/8 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, hogy fajtatiszta-e, de miért kellene utólag törzskönyveztetni? Ha nem jó törzskönyv nélkül, akkor miért vettétek meg?
Amúgy csak akkor lehet törzskönyveztetni, ha a szülei is törzskönyvesek voltak, de ezt már milliószor leírták mások ezen az oldalon, az árakat pedig itt találod:
(Amit Te törzskönyvnek mondasz, azt származási lapként keresd a listában...)
3/8 anonim válasza:
Nagyon szép kutyus, de nem látok sok esélyt a törzskönyv megszerzésére. Ugyanis papírokkal kellene igazolni,hogy a kutya felmenői fajtatiszták voltak. Kérdésedből ítélve fogalmad sincs erről. Szerintem inkább örülj ennek a gyönyörűségnek és viseld jól a gondját.
4/8 anonim válasza:
A tenyésztő ha rendelkezik a megfelelő papírokkal akkor kérheti a törzskönyvet, bár ha ez lehetséges akkor kérdés eddig miért nem kérte neki?
5/8 anonim válasza:
Nagyon szép kutyus! :) De ha eddig nem volt törzskönyve akkor ezután csak DNS vizsgálattal lehet ha a szülőknek volt.
6/8 anonim válasza:
Ez egy cocker spániel kiskutya, valószínűleg fajtatiszta. De miért nem mindegy neked, hogy van-e törzskönyve vagy nincs? (Kivéve persze, ha tenyésztéssel akarsz foglalkozni vagy versenyre járni vele.) Örülj neki, szeresd nagyon, meglátod sok örömet fog szerezni neked. (Én kétszeres spáni tulajdonos vagyok, sajnos az egyik márc.-ban meghalt.)
7/8 anonim válasza:
sztem is fajtiszta cocker spániel:)
8/8 anonim válasza:
angol cocker spániel. de miért ne lehetne a törzskönyv nélküli szülőktől származó kutyát törzskönyveztetni. a MEOE oldalán olvastam, h 1 éves korig el kell vinni fajtaszemlére, ahol megállapítják, h fajtatiszta-e, és ha igen, akkor lehet törzskönyve. mind1, h a szüleinek van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!