Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Járt innen valaki Dr. Szűcs...

Járt innen valaki Dr. Szűcs Zsuzsanna szemész szakorvosnál?

Figyelt kérdés

Milyen problémával? Tudott segíteni?

Egyéb vélemények, tapasztalatok?

2013. febr. 15. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen. Idős kori szaruhártyafekéllyel. Bejelentkezéssel, időpontra kell menni, nem szereti ha késel.

Nagyon lelkiismeretes, profi a doktornő. Csak ajánlani tudom.

2013. febr. 15. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Már bejelentkeztem. :)

Csak kíváncsi vagyok hogy mennyire lehet jó, mert láttam a rendelőjük honlapján, hogy foglalkoznak szürke hályog gyógyszeres illetve műtéti kezelésével, és ezt nem sok helyen teszik meg. És itt is írta nekem valaki, hogy meg tudta gyógyítani a kutyája kezdődő szürke hályogját.

2013. febr. 15. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
árakat nem tudtok, milyen árakon dolgozik? és pontos címeT?
2013. okt. 7. 21:47
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

Az ár elég horror, de megéri! 6000 Ft csak az alap vizsgálati díj és ezt akkor is elkérik, ha csak egy kontrollra mész. Nekem az első alaklom olyan 25 000 Ft volt, utána már csak olyan 12-13 000 körül/alkalom. Viszont 4 hónapon keresztül folyamatosan mentünk. Most már csak fél évente kell majd.

2013. okt. 7. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
köszönöm a válaszod, bocs h itt kérdeztem
2013. okt. 8. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
köszönöm, kedves volt és segítőkész, telefonon keresztül is amikor felkerestem, és már meg is indult a javulás. érdemes volt, már az első kontrollon is túl vagyunk :) ezek után én is csak ajánlani tudom
2013. nov. 22. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!