Talált kutyának név?
Kb egy hónapja jött először a kapunk elé egy rottweiler. Azt hittük csak a másik kutyánkhoz jött (tüzelt) de ahogy telt az idő nem ment el a többi kutyával. A kapu elé feküdt mindig és ha az eső, ha a hó esett ott volt. Mivel nekünk van kutyánk nem szerettük volna befogadni, kerestünk neki gazdát nagy nehezen. Kocsival vittük el,mert a város másik végére kellett vinni...Reggelre újból itt volt a kapu előtt.. Úgynézki kinézte magának a házat,hogy ő itt akar lakni..:/ Ezért úgy döntöttünk befogadjuk hiszen ha már ennyire ragazkodik hozzánk és a város másik végéről visszajött....úgyse lehetne innek nagyon elszakítani.
Szerintem előtte már volt gazdija, de kirakták az utcára(szerintem kocsiból mert azokat mindig megkergeti és megugatja) Onnan is gondolom hogy volt előtte valakije, mert elég emberbarát és hallgat a vezényszavakra. Egyébként fiú, és nagyon jámbor. Ahogy közeledünk felé hanyat vágja magát egy kis simogatásért.
Azért is írtam le a rövid kis történetét, hogy ezek alapján valami ötlet? én ezekbe nem vagyok olyan jó, de valami olyanra gondoltam ami ezek alapján illik hozz pl: Kóbor, Radar, Mázli stb..
Az ötleteket előre is köszönöm:)
sztem mondjuk : ajándék
kincs
meglepi
ma 21:05
Pont onnan jutott eszembe valamiért amikor a kérdést elolvastam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!