Nektek milyen típusú, milyen színű, és milyen fülű pitbullotok van, vagy ha nincs melyik tetszik?
1/11 ha nem szereted e fajtákat ne írj ide nem vagyunk rá kíváncsiak.
Én imádom Őket nekem innen kezdődik a kutya:)))Pit,Staffi
Utálom az ilyen kis seg.örlő kutyákat némelyik macska kinézetű vagy a macskák is nagyon egy némelyiknél:)
Szerintem minden kutyának meg van a maga gyönyörűsége, kicsinek nagynak, mind szeretnivaló, és csak attól függ, hogy milyen lesz,hogy hogy nevelik. Szerintem akik szerint ezek a kutyák barátságtalanok, azok nem láttak még stabilan nevelt pitet. Nekünk mindig vadászkutyáink voltak, és egyszer mikor sétáltam az utcán láttam egy bácsit, aki a szomszédja kerítésén átnyulkálva dögönyözte a pitjüket, és mondta, hogy mennyire imádnivaló. El is kezdtem utána olvasni, és amikor láttam hogy milyen jó kutyák, és persze annak tudatában, hogy nem első kutyám lesz, bevállaltam. Az elejétől kezdve nevelem, és hurcolom magammal mindenhová. Ez az első olyan kutya a családban amit teljesmértékben én választottam, fizettem, és neveltem, szóval Ő az én büszkeségem. Eleinte a családnak voltak félelmei amikor bejelentettem, hogy milyet is. Anyukám jött a szájzárral, és azzal, hogy letépi öcsém kezét, szétcincálja a macsekot. Aztán meglett, és most aki csak ismeri imádja. A legjobb kutyám. Itt is egy kép a szentemről:
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!