Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért pisil be a 4 hónapos...

Miért pisil be a 4 hónapos (eddig szobatiszta) kutyám?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__392242-mi-leh..

Ezt a kérdést nemrég írtam ki, kiderült, hogy felfázott a kutyám. Eddig szobatiszta volt, de most néha az ágyba, álmában is bevizelt.

Most az a kérdésem, hogy miért pisil be, ha egész este "tartogatta" (nem ágyba ment) és nem bírja ki,hogy ne folyton a szobámba pisiljen. Teljesen szobatiszta volt eddig, most meg látja, hogy sétálni megyünk, de előtte gyorsan bepisil.

2009. szept. 7. 08:01
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

lehet az örömtől...előfordul hogy ilyenkor a záróizmok nem működnek tökéletesen, vagy az is lehet hogy nem gyógyult meg rendesen.

Mindenképpen mond el az orvosnak hogy továbbra is vizelettartási problémái vannak, mert lehet hogy valami egyéb baj is van a háttérben!

2009. szept. 7. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Az én kutyám mindig lepisil mindenkit.
2009. szept. 7. 15:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Elsőnek: van örömpisi is, de az más, azt tudom milyen.

Viszont amit leírtam, az tuti nem az, mivel akkor pisil, ha egyedül van, az meg nem az örömtől...

Második: ez nem nagyon segített nekem.

2009. szept. 7. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!