Miért pisilt le a kutyám?
Figyelt kérdés
3 éves fiú vizsla. lepisilt, miközben guggoltam, és a 2 hónapos kiskutyáimmal foglalkoztam. értelmes kutya, miért csinál ilyet?2009. szept. 6. 23:11
2/9 A kérdező kommentje:
tudom vicces!:D de most komolyan! miért csinálhatta?
2009. szept. 6. 23:23
3/9 anonim válasza:
Komolyan azért, amit az előző írt. Akármilyen furcsa is!
4/9 anonim válasza:
Gondolm nincs megnevelve, el van kényeztetve, nem tudja hol a helye. Normális, tisztelettudó kutya nem csinál ilyet. Sürgősen tudasd vele, hogy te vagy a főnök. Amúgy azt szokták mondani, hogy a nagyobb vagy több kutya esetném nem szabad lefeküdni, kicsinek lenni előttük, mert akkor alacsonyabb leszel náluk azt hihetik ők az erősebbek.
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Mivel amikor az egyik kuyta megadja magát, azt is úgy csinálja, hogy lefekszik és kicsinek mutatja magát.
6/9 anonim válasza:
Szerintem tényleg megjelölt :DDD, ha még kicsi lenne azt mondom hogy neveletlen, de mivel már ilyen idős ezért megjelölt hogy az övé vagy, és nehogy más kutya rád tegye a mancsát XD
7/9 anonim válasza:
Szerintem féltékeny lett, mert úgy érezheti hogy a csöppségekkel többet foglalkozol. Ráadásul a picurok így a korán fejükbe véshetik kihez tartozik a gazdi :D
8/9 anonim válasza:
ledominált!
Elvesztetted a pozíciódat!
9/9 A kérdező kommentje:
jujj, az kizárt:) ritka okos, nagyon szófogadó kutya, én vagyok a falkavezér, ha rászólok már megadja magát és hanyattfekszik, nem beszél vissza:) fogalmam sincs miért tehette. kis csivaváim vannak mellette, 2 hónaposak, őket rendezgettem, amikor odaállt mellém és... előtte az ölemben voltak a kiskutyák, lehet a szaguk miatt?
2009. szept. 7. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!