Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyát vacsora után hány...

A kutyát vacsora után hány órával kellene levinnem pisilni? Két -három óra?

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem kist testűm van, nála kaja után, max fél óra, neki annyira megindítja a kaja a bélműködését hogy nagy dolgot is végez lent, nem csak kicsit. A másik nagy testű a kicsit végett őt is így viszem e.ü. sétára, ő már más eset, egy biztos az én kutyáim már felnőttek de még így is le kell őket vinnem 3-4 alkalommal naponta,a nayg talán kibírná a napi kettőt is, de nem lehet neki jó érzés tartogatni, nekünk sem az.
2013. febr. 14. 13:09
 12/12 anonim válasza:

Nem mindegy milyen hosszú az a két séta. Azt mondtam hogy legyen két időpont ami mindig ugyanakkor van. De nem TILOS azon felül lemenni vele.

Az én kutyámnak az a lényeg hogy velem, és mellettem legyen. Ha két napig nem lenne lent, akkor sem menne le senkivel nélkülem.

Egyszer amikor nagyon beteg voltam, és nem tudtam levinni, tudta jól mi a helyzet. Nem sírt, nem piszkált, hagyott nyugalomban pihenni.

Idén 13 éves lesz, és van annyi esze, meg élettapasztalata hogy ha mondjuk szakad az eső, le sem akar menni. Kinéz az ablakon, megborzong, és megy a jó meleg ágyba.

A havat viszont imádja.

2013. febr. 15. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!