Mi ez a furminátor mánia?
Ez a kérdés napi szinten felmerül, mi olyan nagy szám egy sűrű fogú kefében?
Ráadásul amennyibe kerül ehhez képest...
Különböző méretekben kapható, nem lehet, hogy túl kicsit vettetek?
Macskára használom a legkisebb méretet, nekem bevált Azelőtt bolhafésűt használtam, de furminátorral több szőr kijön.
Igaz, hogy drága egy darab műanyag és fém, max 300Ft az anyagköltség, talán annyi se. Én akcióban vettem vaterán, valaki megvette, de kiderült, hogy allergiás a macskaszőrre, így eladta.
Husky keverékem van, vedléskor még két kutyát kiszedek belőle a furminátorral, szinte csak a fedőszőrzet marad, nagy szélben még pulóvert is hord ilyenkor, viszont olyan gyönyörű bunda nő a helyére, hogy megéri :)
Fogalmam sincs, hogy lehet vele elszúrni egy kutya szőrét, ha valaki, én aztán sokáig és erősen csinálom, mégse kopasz még a kutya, pedig vedlési időszakban akár naponta is furminátorozom, alkalmanként negyed-fél órát. Valószínűleg tényleg szőr függő.
Van pengéje a Furminatornak!
"Amennyiben az eszköz pengéjét ütés éri pl. leejtés következtében, sérülhet az éle, így veszíthet a hatékonyságából."
Az összes fogacska oldala meg van éleze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!