Lesz-e baj ha az oltást később adatom be?
Kedves 18:57-es !
Megkérdezhetem, hogy milyen jogszabályt emlegetsz?
Csak a veszettég elleni oltás kötelező, a többi nem!
A legutolsónak pedig!
Hát te nagyon okos vagy ám, írjál még ilyen marhaságokat a kérdezőnek!
Ő sem oltatja majd be a kutyáját, aki hamarosan elpusztul emiatt!
Számomra hihetetlen, hogy nem értik meg az emberek: oltás nélkül a kutyájuk állandó ÉLETVESZÉLYBEN van !!!
A kutya FAJTATISZTA!
Ezt miért nem lehet megjegyezni????
Na ide figyelj kedves 19:04-es!
Mint már az előbb írták, tuti nem vagy százas!
Ne rám ug*ass, aki minden hétvégén kiállításról kiállításra megy, évente-kétévente hoz le almot, a kutyáit minőségi táppal eteti, óvja, félti, tiszteli, becsüli!
Nem a tenyésztők azok akik ezt a pénzért csinálják!
A kutyatenyésztésből nem lehet megélni, meggazdagodni. Aki igazi kutyás az mindig is "szegény" marad, mert az utolsó fillérjeit mind a kutyákra költi!
Aki ebből megél az a SZAPORÍTÓ! Az a gusztustalan! És a kutyatenyésztés nem szakma!
Ne azt a pénzt számolgassátok mindig, amennyit a tenyésztő elkér egy kölyökért! Hanem azt amennyiből felneveli, kiállításozni hordja, eteti, oltatja, szűreti, majd befedezteti a szukát, amiből aztán a kölykök lesznek(ha lesznek).
www.olcsokutya.uw.hu Javaslom olvasd el!
Másrészt ha tőlem tenyésztésre, kiállításra vesznek kölyköt akkor azt miért kellene ivartalaníttatni? Gondolkozz már el!
Szállj magadba! És ha elgondolkodtál létesíts menhelyet!
08.07-es!
Nekem válaszolhatsz-kérdezhetsz e-mailban is ,ott a "privát email"lehetőség.
Amúgy nyugogtan szólíthatsz ördögnek is általában alászoktam írni a hozzászólásaimat:I the devil.
A jogszabály az 2009 januártól érvényes!!!Minden kölyök kutyát 3-4 hónapos koráig bekell oltani veszettség ellen ami csak monovalens lehet!!!Aztán 6 hónapon belül ismét,ezt már lehet adni a kombináltal együtt a Nobivacnál létezik ilyen:Nobivac DHP és Nobivac RL!Aztán már elég évente egy alkalommal a veszettség elleni oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!