Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Külső hallójárat gylladásra...

Külső hallójárat gylladásra ti milyen csepegtetőt használtatok?

Figyelt kérdés
van egy németjuhász kutyám féloldalasn tartja a fejét, rázza, van hogy nyüszit hozzá. Volt állatorvosnál kitisztította a fülét, adott fülcseppet, vm 5e ft osat. Nem használt, visszamentünk megint kitisztította..megint semmi. Most elvittem egy másikhoz, ez nem tisztította ki, megnézte mondta hogy nem komoly, adott egy fülcseppet meg valami mosó folyadékot amivel a kutyus kirázza a füléből a feloldott váladékot. Nektek mi vált be? Milyen márkáju
2013. febr. 12. 08:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem és ne is nyomjanak
2013. febr. 13. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Pedig okos kérdés volt az előzőtől, a bűzmirigy nem megfelelő ürülése gyakran áll fülgyulladás hátterében.

Amúgy a fülszőrt pedig nem visszavágni kellene, hanem teljesen kitépni amíg a fül gyulladásban van. Nem is értem, hogy a doki ezt miért nem tette meg...

2013. febr. 13. 19:13
 13/16 A kérdező kommentje:

ó hát felénk amilyen állatorvosok vannak, másra nem jó csak h a pénzt kihuzzák az ember zsebéből.

Ami vicc még, bevittem a dokihoz most az utóbbihoz, aki "nem szabad itisztítani a fülét", ahogy tette bele azt a folyadékot azt a mosót, ugye kutyát lefogtam szájkosár stb, és ahogy dörzsölte elég erősen a fülét, még azt mondja látja hogy élvezi a kutya, morgott, ez azt mondja annak a jele hogy élvezi. Aha....azért akart odakapni neki hirtelen, mert hirtelen öröm érte a jószágot. áá vicc...laikus is látja h fáj az nem pedig élvezi, tiszta "eleven" volt a belső füle...láttam. Na mind1 remélem segít valamit. Ha nem keresni kell megint egy másikat.

2013. febr. 13. 21:12
 14/16 anonim ***** válasza:
A kutyádnak tulajdonképpen nem is a belső füle gyulladt, hanem maga a fül belseje, ami látszik?
2013. febr. 13. 22:51
 15/16 A kérdező kommentje:
most ezt h írjam, nem vagyok állatorvos ott ahol összeszűkül a füle:D és a belső fala is piros volt..eleven. De ilyen dobhártya környéke..az nem..hát külső hallójárat gyulladás, jobban nem tudom írni.
2013. febr. 14. 07:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Az ilyen fajta gyulladást pl embernél gyógyszeres gézzel szokták gyógyítani. Gondolom, a kutyánál is van ilyen lehetőség. A cseppeket a belső fülbe csepegtetjük. Részemről egy látható gyulladásnál kenőcs, folyadék bedörzsölése az, ami használhatna.

Ha nincs változás, tényleg másik orvos kellene, mert az állandó gyulladástól beszűkülhet a hallójárata.

2013. febr. 14. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!