Külső hallójárat gylladásra ti milyen csepegtetőt használtatok?
Pedig okos kérdés volt az előzőtől, a bűzmirigy nem megfelelő ürülése gyakran áll fülgyulladás hátterében.
Amúgy a fülszőrt pedig nem visszavágni kellene, hanem teljesen kitépni amíg a fül gyulladásban van. Nem is értem, hogy a doki ezt miért nem tette meg...
ó hát felénk amilyen állatorvosok vannak, másra nem jó csak h a pénzt kihuzzák az ember zsebéből.
Ami vicc még, bevittem a dokihoz most az utóbbihoz, aki "nem szabad itisztítani a fülét", ahogy tette bele azt a folyadékot azt a mosót, ugye kutyát lefogtam szájkosár stb, és ahogy dörzsölte elég erősen a fülét, még azt mondja látja hogy élvezi a kutya, morgott, ez azt mondja annak a jele hogy élvezi. Aha....azért akart odakapni neki hirtelen, mert hirtelen öröm érte a jószágot. áá vicc...laikus is látja h fáj az nem pedig élvezi, tiszta "eleven" volt a belső füle...láttam. Na mind1 remélem segít valamit. Ha nem keresni kell megint egy másikat.
Az ilyen fajta gyulladást pl embernél gyógyszeres gézzel szokták gyógyítani. Gondolom, a kutyánál is van ilyen lehetőség. A cseppeket a belső fülbe csepegtetjük. Részemről egy látható gyulladásnál kenőcs, folyadék bedörzsölése az, ami használhatna.
Ha nincs változás, tényleg másik orvos kellene, mert az állandó gyulladástól beszűkülhet a hallójárata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!