Golden retriever szuka kutya mellé ki milyen fajtájú kutyát tudna ajánlani nekem?
Figyelt kérdés
Szeretnénk a közeljövőben még egy kutyát hozni, de nem azért hogy ne legyen egyedül a goldie. Egyszerűen szeretjük a párommal a kutyákat. A golden most 1 éves, ivartalanítva van. Ugrálós és ha másik kutyákkal játszik hát eléggé beindul, mint egy rossz gyerek. Jack Russel vagy Parson Russel terrierben gondolkodtunk, de félő, hogy a goldenünk agyonnyomogatná ha játszani kezdene vele. Ki milyen kutyát tudna, amely illene egy ilyen kutyához viselkedésben?2009. szept. 6. 12:34
1/4 anonim válasza:
A golden egy barátságos kutya (bár láttam már verekedőset) szóval szerintem neki mindegy milyen fajta. A terriereket nem kell félteni! Viszont szerintem nehéz és makacs fajták! Én jobban szeretem a közepes méretű pásztorkutyákat! Mudi vagy ilyesmi. De persze a terreirt is simán elfogadja egy ilyen békés kutya, csak nektek lesz terrierrel borzasztóan nehéz.
2/4 anonim válasza:
Mégegy golden retriever szóba jöhet?
3/4 anonim válasza:
Nekem a labrador mellett törpesnaci van: nem olyan örült mint egy terrier, de rendesen lefárasztja a labit az állandó birkozással.
Mindenképp kisebb méretü kutyát szerettem volna mellé ami nem terrier. Bejött :D
4/4 anonim válasza:
Szerintem egy labival jól kijönne !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!