Kanos a kutyám?
Hát akkor te még nem láttál kan kutyát az pásztor óra után :) Sőt ha a kan visszafogottabb és tapasztalt szukával van dolga akkor azon is látszik hogy nem éppen van ellenére a dolog :)
Azt elfogadom hogy ciklus idején kap náluk nagy löketet ez a dolog, de attól független a kan kutyákon sokkal jobban látszik ha kaphatósak.
Ráadásul ők mindig készen állnak egy menetre, ellenben a szukákkal akik inkább csak ciklus idején jellemző a kaphatóság, és akkor sem mindre.
Ha eléggé ismered a kutyádat akkor észreveszed rajta az ilyen apró dolgokat.
Látom hogy a kan máshogy néz a párjára, ugyanolyan vagy hasonló lesz a tekintete mint tüzelés idején, ha olyan kedve van.
Remek, akad itt egy mocskos szaporító is a válaszolók között. Kissé gyomorforgató, hogy már itt is így elterjedtetek.
A kanoknál a fedezés minden esetben dominanciára utal! Tüzeléskor a szuka által kiadott feromonok indítják be azt a hormonális változást bennük, ami miatt fedezni akar mindenképp. Ön gól, hogy nem ismered sem a saját kutyáidat, sem általában az összes kutya igényét, biológiai működését. Megint csak ajánlom némi szakirodalmat igazán a kezedbe vehetnél!
Nem vagyok szaporító.
Viszont az élet nem tankkönyv szagú, és nem csak egyszerű biológia. Ha az lenne akkor azt hiszem nem itt beszélgetnénk, hanem kőbunkóval űznénk a mamutot.
Pont azért jutottam arra a következtetésre amit mondok, mert ismerem a kutyáimat és nem csak felületes gazdi vagyok, hanem próbálom mélyebben megérteni őket.
A ciklus látványosan felerősíti a vágyat, de ha a hormonok lemennek, azok még ugyanúgy megmaradnak, csak elrejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!