Milyen fajtát vagy fajtákat véltek felfedezni a keverék kutyámban?
2013. febr. 8. 23:12
2/20 anonim válasza:
Eléggé hajaz a foxira, meg kicsit olyan, mintha agárvér is csörgedezne az ereiben, de ez csak az én szerény véleményem.
3/20 anonim válasza:
Ki tudja... de aranyos :)
Nekünk bullterrierünk volt ilyen színű.
6/20 anonim válasza:
Valamilyen terrier az biztos. A paci is nagyon szép!
7/20 A kérdező kommentje:
:DDD Csak azért tettem fel, hogy lássátok a méretét, úgy sacc/kb :D
2013. febr. 8. 23:34
9/20 anonim válasza:
lehet butaság:
nekem például ha jól láttam a nagy füleivel és a méretével a beagle kutyt juttatta eszembe. meg mondjuk valami staffi vagy pit fajtát, nem csak a színe a fülei miatt is. valóban az agár sem kizárható szerintem is, eléggé nyúlt pofija van. viszont valami szőrösebb kutyi is tuti van benne , mert a farka nem olyan "sima" mint a már felsorolt fajtáké, de azt már meg nem saccolom hogy mi lehet.
10/20 A kérdező kommentje:
uhh.. Akkor szegénykém nem kevés fajtából gyúródhatott össze :/
2013. febr. 9. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!