Létezhet az, hogy egy településen/városban nincs kijelölt kutyafuttató. Ha nincs, akkor hol engedhetem el a kutyát szaladgálni?
Sajnos a kutyám még nem 100 %-osan behívható.
Mentett kutyus, tele van mindenféle enyhébb viselkedés problémákkal, de már rehab ill. szocializáció alatt van és egész szépen alakul. Nagyon aktív, pörgős, ráadásul most kezd kamaszodni, 7 hós.
Akkor majd más megoldás után nézek. Csak az a baj, hogy a busztól fél, az autóban pedig nagyon arénázik.
Köszönöm a válaszokat!
Első!
Van ilyen törvény, hogy kötelező a kutyafuttató?
Én erről nem találtam semmit, de linkeld már be légyszíves a törvényt, mert nálunk sincs futtató, zargatnám vele az önkormányzatot, mert a szép szó nem használ...
ma 19:32
Nem a futtató van beleírva a törvénybe. Hanem az, hogy nem mozoghatsz vele póráz nélkül a városban , csak futtatón belül. Az nincs beleírva, hogy bekerített legyen, csak annyi van a törvényben, hogy "kijelölt futtató".
Nincs a városotokban egy-egy szabad terület, amit kijelöltethetnétek futtatónak? Csepelen pl vannak zárt futtatók és vannak csak simán kijelölt, bekerítetlen területek.
Nem, egy darab sincs és mindenhol büntethetnek!
Amúgy Székesfehérvárról van szó, nem is kis város :S
Mondjuk ez a "legkisebb" gondom, mert letojnám a büntetést, kössenek belém, nem hagynám szó nélkül...
De az összes olyan hely, ahol el lehet engedni és kutyákkal találkozhat, nem biztonságos...
Nem egy kicsi város...
Nálunk csak egy budapesti lakótelep a város végén és , igaz, tenyérnyik, de bőven vannak bekerített futtatók. Nem szeretik a kutyákat úgy látszik a képviselőitek.
Keresd fel pl a hozzád tartozó képviselődet. És beszélj vele. Hamarosan választások lesznek. Ilyenkor hajlékonyabbak a politikusok.:))
Hát, valamit muszáj lesz.
Hely amúgy lenne bőven, de előírásokat magyaráztak nekem az önkormányzatnál, h mindenféle kritériumnak meg kell felelni.
Igazából nem is értem a dolgot, hiszen így is-úgy is ugyanarra a helyekre hordják az emberek a kutyáikat, tehát hiába van a közelben pl. lakóépület és zavarhatja a lakókat a lenti kutyák ugatása, attól h nincs bekerítve, még ugyanúgy odamegy mindenki :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!