Rottisok tapasztalat!?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy akiknek rottweilerük van (és jó a viszonyuk, foglalkoznak a kutyával, tehát nem a kennelbe ül a kutya egész nap, magyarul felelős gazdi), hogy etetnek!?
Tehát úgy, hogy felnőtt a kutya és nem morog ha a táljához nyúltok, vagy a szájából kivesztek valamit! Esetleg, hogy kölyök korban milyen volt és milyen lett, persze az etetésre, a táplálék őrzésére vagyok kíváncsi.
Köszi szépen!
2013. febr. 8. 14:08
11/13 A kérdező kommentje:
KicsiLena: Köszönöm a válaszod!
2013. febr. 8. 15:34
12/13 zsuzsabazsa válasza:
Két éves volt mikor megvettem. Telepet kell vele őriznem.
Csak ketten vagyunk. Nem is akartam máshoz szoktatni.
Szót fogad el nem megy mellőlem. Embert állatot kikerülünk.
Így neveltem. Ha lefektetem a helyén marad. Tudok mással is beszélgetni nem jön oda csak akkor ha mondom neki.
13/13 A kérdező kommentje:
Értem, tehát akkor te célirányosan így nevelted! Nos, én nem szeretném így nevelni, nekem az kell, hogy közömbös legyen az emberekkel szemben, illetve, hogy más kutyákkal tudjon kommunikálni, ne akarja megölni őket. Én úgy vagyok vele, hogy megoldani kell a problémákat, nem kikerülni, tehát számomra az elkerülés nem opció, de mindenki úgy neveli a kutyáját, ahogy akarja. Köszönöm a válaszod!
2013. febr. 9. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!