Szemhéj korrekciós műtéttel kapcsolatban tudnátok segíteni?
Budapesten kb mennyibe kerül?
Kb mennyi a lábadozási idő?
Milyen hosszú a műtét?
Hogyan kell kezelni utána a kutyát?
Ezen kívül várok minden egyéb infót ami eszetekbe jut.
Tegnap említette a doki, hogy szükség lesz rá, de annyi rossz hírt kaptam, hogy a sokktól nem tudtam rendesen kikérdezni a részletekről. Jövő hét csütörtökön megyünk megint, akkor majd megkérdezem őt is, de addig is jó lenne ha tudnátok válaszolni, mert nagyon kíváncsi vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hú, az nem is sok, főleg hogy neki csak az egyik szemével van gond. :) És még corner gél is van itthon, mert épp kötőhártya gyulladása van. Abból pedig olyan kevés kell, hogy szerintem bőven elég lesz a műtét utánra is.
Hol műtetted a kutyusod?
Most kaptam hírt a fajtamentőktől is. Az ő orvosuk nem tudja vállalni ezt a műtétet a felszereltsége miatt. Viszont kiderült, hogy pont abba a rendelőbe szokták vinni komolyabb dologgal a kutyákat, ahol most voltunk a szemével, és van oda kedvezményük. :) Ráadásul ez itt van a kerületben, tehát még utazgatnom sem kell. Csak eljönnek majd velem a műtétre, mert ugye papíron ők fizetik. Ez egy igazán szerencsés egybeesés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!