A yorkshire terrier kutyám füle begyulladt, hogy lehet ezt otthon kikezelni?
Figyelt kérdés
Ma voltunk kutyakozmetikusnál és mondta hogy kicsit be van gyulladva neki de ezért nem kell elvigyem orvoshoz2013. febr. 8. 12:06
11/12 anonim válasza:
ma 21:55
Nagyon szépen leírtad a fülgyulladást.
De...
a kozmetikus kétlem, hogy a BELSŐ fül gyulladását észrevételezte volna.Sokkal inkább a külső fület láthatta .Arra pedig nem szükséges belső gyulladásra való gyógyszert használni.
12/12 anonim válasza:
Én vagyok a 10. válaszoló, a 21:55-ös. Köszönöm kedves szavaid. Tudom, hogy baromi hosszúra sikerült a válasz, de sajnos nem rémlik, hogy írtam volna olyat, hogy belső fül gyulladásra való gyógyszer használatát javasoltam volna.
De mivel már elég késő van, elég fáradt is vagyok, filmet is nézek fél szemmel elnézést kérek ha valahol pontatlan vagy félreérthető voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!