Titikeeea kérdése:
Első sétáltatás kabátka nélkül? (mopsz)
Figyelt kérdés
Ma vihetem először sétálni 3 hónapos mopsz kutylimat, de a kabátkája még nem érkezett meg így arra gondoltam, hogy valamit a kis teste köré tekerek, de semmi eksztra..szerintetek ez így teljesen jó vagy így valószínűleg megfázna..? Előre is kösziiii2013. febr. 8. 08:58
1/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja kabát nélkül se. Akkor probléma a hiddeg ha át is ázik a kutya amúgy ez a minusz 1-2 nem vész
2/7 anonim válasza:
Semmi szükség kabátra, hacsak nem órákat terveztek egyhelyben ácsorogni -10-ben. Nem lesz semmi baja, ne aggódj, kutyából van.
3/7 anonim válasza:
Játsz vele, semmi baja nem lesz, én a 6 hetes kisdobermannokat alig birom bevadászni az udvarról.
4/7 anonim válasza:
Nincs hideg, a 3 hónapos vizsla kölykünkre is adtam kabátot, aztán lejött róla, de láthatóan nem zavarta az időjárás. Nyugodtan vidd őt le.
5/7 anonim válasza:
Ne viccelj, a nap is süt:) Az én kistestűm -15 fokban sem kap kabátot, max akkor, ha esik az eső, vagy a hó.
Jó mulatást, nagy izgalmak elé néztek mindketten :)
6/7 anonim válasza:
Soha nem adtam még a mopszomra kabátot, mégsem fázott meg.
7/7 anonim válasza:
Ha fázik a kutya, úgy is látod majd rajta, hogy összehúzza magad és reszket.
Az én kutyám spec télen sem kap kabátot, nem szokott fázni. Igaz, azért kicsit nagyobb, mint egy mopsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!